Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Un bibliotecar a gasit scenariul original Star Wars care desluseste una dintre cele mai discutate scene din film

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un bibliotecar a gasit scenariul original Star Wars care desluseste una dintre cele mai discutate scene din film

Lucrand la proiectul de arhivare digitala a colectiilor stiintifico-fantastice detinute de Biblioteca Universitatii New Brunswick din Canada, un angajat a descoperit scenariul original Star Wars si a ajutat la deslusirea celei mai disputate scene din film, conform businessinsider. com. continuă pe Hotnews

Arma laser inspirata de filmele Star Wars pe care o poti construi in propria casa [VIDEO]

Un utilizator de YouTube a postat un material video in care testeaza o arma cu laser construita in propria casa. in fiecare luna avem ocazia de a vedea pe YouTube cate un utilizator care construieste ceva ce in mod normal ar trebui sa fie inaccesibil unei persoane. De data aceasta, este vorba despre nimic altceva [] Arma laser inspirata de filmele Star Wars pe care o poti construi in propria casa [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Personajele din Star Wars te ajuta sa intelegi bolile psihice

Maladiile mintale, inclusiv tulburarile psihice, au fost ilustrate si explicate cu ajutorul personajelor din celebra serie Razboiul stelelor. La prima vedere, stabilirea unui raport intre personajele din Star Warssi maladiile mintale pare o sarcina dificila. Cu toate acestea, doi experti americani in psihiatrie, Ryan C. Hall si Susan Hatters Friedman, au avut aceasta idee, cu [] Personajele din Star Wars te ajuta sa intelegi bolile psihice Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Arma laser care te poate transforma intr-un personaj din Star Wars

Un utilizator deYouTubea postat un material video in care testeaza o arma cu laser construita in propria casa. Aceasta seamana cu cele pe care le-am vazut in Razboiul Stelelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )