Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sotia lui Ovidiu Tender: 5.300 de oameni vor ramane fara locuri de munca, desi nu am avut niciun prejudiciu la stat

B1 B1,
Sotia lui Ovidiu Tender: 5.300 de oameni vor ramane fara locuri de munca, desi nu am avut niciun prejudiciu la stat

Nicoleta Tender, sotia lui Ovidiu Tender, sustine ca in urma condamnarii sotului ei la 12 ani si sapte luni de inchisoare, 5. 300 de oameni vor ramane fara locuri de munca, desi firma respectiva nu are. continuă pe B1

Ovidiu Tender afla, luni, sentinta in dosarul CAROM. Sentinta va fi definitiva

Omul de afaceri Ovidiu Tender afla, luni, daca va fi sau nu condamnat la inchisoare in dosarul CAROM. Magistratii Curtii de Apel vor da sentinta definitiva in acest caz.

Ovidiu Tender afla sentinta in dosarul CAROM

Omul de afaceri Ovidiu Tender afla daca va fi sau nu condamnat la inchisoare in dosarul CAROM, informeaza B1 TV. Magistratii Curtii de Apel vor da luni sentinta definitiva in acest caz. La ultimul termen de.

Ovidiu Tender, condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare

ACTUALIZARE 20:41 Tender, ridicat de politisti de la locuinta sa din judetul Timis Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti, azi, de la locuinta acestuia din comuna Dumbravita, judetul Timis, acesta fiind incarcerat la Penitenciarul Timisoara, potrivit reprezentantilor Politiei Timis. -------------- Ovidiu Tender a fost condamnat, luni, la 12 ani si 7 luni de inchisoare, in timp ce Marian Iancu a primit 14 ani de inchisoare, potrivit deciziei definitive a Curtii de Apel Bucuresti.

UPDATE Ovidiu Tender - 12 ani si sapte luni de inchisoare, Marian Iancu - 14 ani de inchisoare

Ovidiu Tender a fost condamnat, luni, la 12 ani si sapte luni de inchisoare, iar Marian Iancu a primit o pedeapsa de 14 ani de inchisoare, in dosarul Carom, in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani, decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti CAB) fiind definitiva, potrivit agentiei Mediafax. Cei doi, alaturi de ceilalti inculpati, trebuie sa achite prejudiciul de aproape 44 de milioane de euro produs la inceputul anilor 2000 companiei RAFO-CAROM, potrivit deciziei judecatorilor. In prima instanta, Ovidiu Tender fusese condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu la 13 ani si opt luni de detentie.

Ovidiu Tender si-a petrecut prima noapte in spatele gratiilor: Omul de afaceri a fost incarcerat cu o zi inainte de prescrierea fapelor din dosarul CAROM (VIDEO)

A fost prima noapte pe care Ovidiu Tender si-a petrecut-o in puscarie. Dupa noua ani de cand dosarul sau a fost trimis in judecata si cu o zi inainte ca unele fapte sa se prescrie, omul de afaceri a fost.

Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti de la locuinta sa din judetul Timis

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost ridicat de politisti, luni, de la locuinta acestuia din comuna Dumbravita, judetul Timis, surse din cadrul Politiei spunand ca va fi incarcerat la Penitenciarul Timisoara, potrivit Mediafax.

Ovidiu Tender, condamnat la 12 ani si 7 luni de inchisoare cu executare

UPDATE- Unul dintre cele mai lungi procese a ajuns la final. Ovidiu Tender a fost condamnat la 12 de inchisoare cu executare in dosarul RAFO-CAROM. in acelasi dosar, omul de afaceri Marian Iancu a fost condamnat la.

Decizie definitiva in dosarul Rafo-Carom: pedepse de 12 si 14 ani de inchisoare pentru Ovidiu Tender si Marian Iancu

UPDATE: Instanta a anuntat, cu o zi inainte de prescrierea faptelor, deciziile definitive in cazul lui Ovidiu Tender si Marian Iancu in dosarul Rafo-Carom.

Ovidiu Tender ar putea afla astazi sentinta in dosarul RAFO-CAROM

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti ar putea da astazi sentinta definitiva in dosarul RAFO-CAROM, in care omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat de instanta de fond la 11 ani si patru luni inchisoare, iar Marian Iancu a primit 13 ani si opt luni de detentie.

Dosarul Carom. Dupa aproape un deceniu de procese, Ovidiu Tender si Marian Iancu isi afla sentinta definitiva

La aproape un deceniu de la trimiterea in judecata a dosarului Carom magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati, luni, sa pronunte o decizie definitiva in acest caz, in care oamenii de afaceri Ovidiu Tender si Marian Iancu sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani. Prima instanta i-a condamnat pe cei doi la 11,4 ani respectiv, 13,8 ani de inchisoare. Asta dupa ce au fost gasiti vinovati de un prejudiciu de 140 de milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )