Libnet.ro
UNICEF

08:15

Mai multe directii din cadrul Primariei Chisinau au sefi noi. Cine sunt acestia

Adevărul Adevărul,
Mai multe directii din cadrul Primariei Chisinau au sefi noi. Cine sunt acestia

Primaria municipiului Chisinau anunta ca pe parcursul lunii aprilie au fost operate mai multe operari in structura de personal a institutiei. continuă pe Adevărul

Postul de radio Europa FM a fost vandut: Suma record pentru care proprietarul de la Sparta Praga a achizitionat mai multe radiouri din Europa de est

Postul de radio Europa FM a fost vandut. Grupul francez Lagardere ca a vandut mai multe radiouri din Romania, Cehia, Polonia si Slovacia, obtinand 73 de milioane de euro in urma tranzactiei, informeaza.

Inspectorii antifrauda au sanctionat cu 1,2 milioane lei mai multe firme din domeniul alimentatiei publice

Inspectorii directiei Antifrauda Fiscala din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) au aplicat sactiuni totale de 1,2 milioane mai multor firme din domeniul alimentatiei publice, a anuntat astazi institutia.

Cod galben de vant in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o serie de avertizari Cod galben de vant puternic pentru mai multe judete din tara.

Alerta meteo de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic in opt judete din zona Moldovei si, respectiv, Cod galben de ceata si vizibilitate.

Proteste la mai multe spitale din tara din cauza reducerii sporurilor

Zeci de angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala protesteaza luni dimineata, in curtea unitatii medicale, reclamand reducerea sporurilor cu pana la 1. 700 de lei. Proteste au loc, la aceasta.

VIDEO Bulgaria: Botez al focului controversat pentru unitatea anti-coruptie - O primarita a fost tinuta ncatusata mai multe ore pe o strada n centrul Sofiei

O primarita de sector din Sofia, capitala Bulgariei, acuzata ca a luat mita 500. 000 de euro, a fost tinuta incatusata mai multe ore pe o strada din centrul capitalei tarii vecine, in fata camerelor de luat vederi, in urma unei operatiuni a noii unitati specializate de lupta impotriva coruptiei, starnind dezbateri intense, scrie AFP.

Bistrita-Nasaud: Un agent a folosit masina de Politie ca sa transporte mai multe bidoane cu zer (VIDEO)

Sambata, un agent de politie imbracat in haine civile a fost surprins langa o fabrica de lapte din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, in timp ce descarca mai multe bidoane cu lichid, ce parea a fi.

Locuri de munca prin reteaua EURES. 1.270 de posturi vacante in strainatate, in Germania cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European pun la dispozitia lucratorilor romani, prin intermediul retelei Eures, un numar de 1. 270 locuri de munca, cele mai multe in Germania, Malta si Olanda.

VIDEO Exces de zer. Un agent a folosit masina de Politie ca sa transporte mai multe bidoane cu zer

Un agent de politie imbracat in haine civile a fost surprins langa o fabrica de lapte din orasul Beclean, in timp ce descarca mai multe bidoane cu lichid, ce parea a fi zer. Lichidul fusese transportat tocmai cu autospeciala de politie. Superiorii sai au inceput o ancheta.

Tudor Pop (USR): Cele mai multe spitale sunt necate n datorii, iar managerii nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt

Deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca Cele mai multe spitale sunt inecate in datorii, iar managerii, cu mici exceptii, chiar nu au de unde sa acorde celebrele 'stimulente', nici macar pe termen scurt. Potrivit deputatului Tudor Pop, categoriile cele mai afectate de noua lege a salarizarii si de noul regulament al sporurilor din sistemul sanitar sunt personalul auxiliar, personalul mediu auxiliar, iar pe unele categorii, rezidentii. Sunt si situatii unde medici primari si asistentele incaseaza mai putini bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )