Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, vizibilitatea este redusa din cauza cetii

România Liberă România Liberă,
Pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, vizibilitatea este redusa din cauza cetii

Centrul Infotrafic informeaza ca vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata. continuă pe România Liberă

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, din cauza cetii

Vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata, anunta centrul Infotrafic.

Ambulanta blocata in zapada, oameni salvati cu senilata, suluri de zapada pe mai multe drumuri

Mai multe autovehicule, printre care si o ambulanta, au ramas blocate, vineri, in zapada pe drumuri din judetul Constanta, acestea fiind scoase de echipele de deszapezire.

Avioanele de lupta siriene au reluat, duminica, mai multe atacuri in apropiere de Damasc

Avioane siriene de lupta au lansat, duminica, mai multe bombardamente asupra vaii Wadi Barada, zona situata la nord-vest de capitala Damasc si aflata sub controlul rebelilor, au anuntat rebelii si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Prognoza meteo. Miercuri si joi sunt asteptate mai multe averse in intreaga tara. Spre finalul saptamanii, vremea va deveni geroasa

De miercuri pana vineri sunt asteptate precipitatii in toate regiunile din tara, la fel ca si in perioada 7-15 ianuarie, iar vremea va deveni geroasa spre finalul acestei saptamani, conform prognozei pe doua saptamani publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Situatie fara PRECEDENT in SUA: S-a intamplat in mai multe aeroporturi, iar oamenii s-au ENERVAT GROAZNIC (FOTO)

Au fost probleme grave, luni, pe aeroporturile din Statele Unite. Mii de pasageri au fost blocati in urma unor defectiuni ale sistemului informatic al vamilor. intreaga problema a fost la nivel.

Marturiile cutremuratoare ale supravietuitorilor atacului din Istanbul. Sefa Boydas: Autoritatile spun ca au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred ca sunt mai multe victime

In noaptea dintre ani, Istanbulul a fost zguduit de o tragedie fara margini. Aproape 40 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac sangeros in Clubul Reina din Istanbul pus la cale de un individ costumat in Mos Craciun.

ALERTA CU BOMBA la un CENTRU COMERCIAL din CAPITALA: O persoana a anuntat la 112 ca in mall s-ar afla mai multe dispozitive explozive (FOTO, VIDEO)

00Traficul a fost reluat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, informeaza Digi 24. Alerta cu bomba la centrul comercial ParkLake din Bucuresti. in jurul orei 15. 00, o persoana a.

Indicele Dow Jones a marcat cea mai buna evolutie anuala din 2013 incoace

Wall Street a incheiat tranzactiile de vineri in scadere, investitorii marcand profiturile aduse in 2016 de unele sectoare care au crescut puternic. Principalii indici au inregistrat avansuri anuale puternice, iar indicele Dow Jones a marcat cel mai bun an dupa 2013, transmite MarketWatch.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )