Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avioanele de lupta siriene au reluat, duminica, mai multe atacuri in apropiere de Damasc

România Liberă România Liberă,
Avioanele de lupta siriene au reluat, duminica, mai multe atacuri in apropiere de Damasc

Avioane siriene de lupta au lansat, duminica, mai multe bombardamente asupra vaii Wadi Barada, zona situata la nord-vest de capitala Damasc si aflata sub controlul rebelilor, au anuntat rebelii si Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. continuă pe România Liberă

Ambulanta blocata in zapada, oameni salvati cu senilata, suluri de zapada pe mai multe drumuri

Mai multe autovehicule, printre care si o ambulanta, au ramas blocate, vineri, in zapada pe drumuri din judetul Constanta, acestea fiind scoase de echipele de deszapezire.

Programul magazinelor: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 1 ianuarie

In prima zi a anului viitor cele mai multe magazine, dar si centre comerciale vor fi inchise. Exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special.

Sistemele de siguranta de pe camionul din atentatul de la Berlin au oprit vehiculul inainte sa faca si mai multe victime

Sistemul electronic instalat pe camionul care a intrat in multime la Targul de Craciun de la Berlin a permis evitarea producerii de si mai multe victime, scrie saptamanalul german Der Spiegel citat de AFP.

ALERTA CU BOMBA la un CENTRU COMERCIAL din CAPITALA: O persoana a anuntat la 112 ca in mall s-ar afla mai multe dispozitive explozive (FOTO, VIDEO)

00Traficul a fost reluat pe Bulevardul Liviu Rebreanu, informeaza Digi 24. Alerta cu bomba la centrul comercial ParkLake din Bucuresti. in jurul orei 15. 00, o persoana a.

Mai multe confruntari violente au avut loc, duminica, in Polonia, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini

In orasul polonez Elk au avut loc, duminica, ciocniri intre localnici si fortele de ordine, dupa ce patru cetateni straini au fost retinuti pentru injunghierea mortala a unui polonez de 21 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al Politiei locale.

Unde putem schia in acest weekend. Cele mai multe partii deschise sunt in Poiana Brasov

Cele mai bune conditii de schi sunt in Poiana Brasov. Pe Valea Prahovei sunt inchise o parte dintre partii. Mai puteti schia la Cavnic, dar si in Covasna si Harghita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )