Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multe pachete SUSPECTE au fost gasite in centrul Belgradului

Antena3 Antena3,
Mai multe pachete SUSPECTE au fost gasite in centrul Belgradului

Mai multe pachete suspecte au fost gasite astazi in fata Guvernului Serbiei si in fata a numeroase cladiri guvernamentale. Ulterior, echipajele speciale de pirotehnisti au stabilit ca acestea nu erau. continuă pe Antena3

Serbia: Alerte false cu bomba la sediul guvernului din Belgrad si la mai multe ministere

Mai multe alerte cu bomba au fost emise luni in zona unor cladiri publice din Serbia, dupa ce cateva cutii suspecte au fost gasite in apropierea acestora. Ulterior, echipele pirotehnice au stabilit ca pachetele, .

Peste 4.300 de someri, inclusi in programe de formare profesionala in luna aprilie. Cele mai multe cursuri vor fi organizate in Bihor

Peste 4. 300 de someri vor urma, in luna aprilie, cursuri de formare profesionala, cele mai multe urmand sa fie organizate in Bihor, Hunedoara, Covasna, Vaslui si Neamt, informeaza, luni, Agentia Nationala.

Oficial rus: Crimeea are mai multe motive sa apartina Rusiei decat Insulele Falkland Marii Britanii

Un inalt responsabil rus a apreciat duminica ca peninsula Crimeea are mai multe motive sa faca parte din Rusia decat Insulele Falkland/Malvine din Marea Britanie, ca raspuns la criticile Londrei, care a denuntat anexarea de catre Moscova a peninsulei ucrainene, transmite AFP.

Banci pacalite la Cluj. Sapte oameni, retinuti pentru inselaciune si uz de fals. Sunt suspiciuni ca au luat credite cu acte false de la mai multe banci

Sapte persoane au incercat sa obtina un credit de 20. 000 de lei de la o banca din Cluj-Napoca folosind acte false. Politistii i-au prins in flagrant si au suspiciunea ca acestia ar fi prejudiciat mai multe banci care au filiale in judetul Cluj.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu pentru stat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, relateaza Mediafax.

Hrebenciuc: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu.

Piata UE, invadata de produse periculoase. Cele mai multe provin din China

Comisia Europeana a informeaza ca, in 2014, pentru aproape 2. 500 de produse, variind de la jucarii la autovehicule, fie a fost interzisa introducerea acestora in UE, fie au fost eliminate de pe piete, deoarece.

Puskov: Rusia are mai multe drepturi asupra Crimeii, decat are Marea Britanie in Insulele Falkland

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Internationale din Duma de Stat a Rusiei, Aleksei Puskov foto), a scris ieri pe Twitter ca statutul de teritoriu rus al Crimeei este mai legitim decat cel al Insulelor Falkland.

Puskov: Rusia are mai multe drepturi asupra Crimeei, decat are Marea Britanie in Insulele Falkland

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Internationale din Duma de Stat a Rusiei, Aleksei Puskov foto), a scris ieri pe Twitter ca statutul de teritoriu rus al Crimeei este mai legitim decat cel al Insulelor Falkland.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )