Libnet.ro
UNICEF

18:45

Piata UE, invadata de produse periculoase. Cele mai multe provin din China

Antena3 Antena3,
Piata UE, invadata de produse periculoase. Cele mai multe provin din China

Comisia Europeana a informeaza ca, in 2014, pentru aproape 2. 500 de produse, variind de la jucarii la autovehicule, fie a fost interzisa introducerea acestora in UE, fie au fost eliminate de pe piete, deoarece. continuă pe Antena3

Peste 4.300 de someri, inclusi in programe de formare profesionala in luna aprilie. Cele mai multe cursuri vor fi organizate in Bihor

Peste 4. 300 de someri vor urma, in luna aprilie, cursuri de formare profesionala, cele mai multe urmand sa fie organizate in Bihor, Hunedoara, Covasna, Vaslui si Neamt, informeaza, luni, Agentia Nationala.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Romania, tara cu cele mai multe afaceri de apartament

Un studiu privind business-ul intreprinderilor micro, mici si mijlocii IMM), realizat de KeysFin, 98% dintre afacerile din sectorul IMM-urilor din Romania sunt microintreprinderi de tip SRL, cu sediul la domiciliul proprietarilor sau la o casuta postala, cu maxim 2 angajati si afaceri de pana in 100 de milioane de lei/anual.

Cele mai bune emisiuni TV: Profesionistii care aduc carti, gadgeturi dar si Pastila de limba

Cele mai bune emisiuni TV. Succesul unui show se masoara de cele mai multe ori in puncte de rating, chiar daca emisiunea respectiva este, de multe ori, comentata si contestata. Pentru multi, insa, cele mai bune emisiuni TV nu sunt cele de divertisment, ci productiile cu un caracter educativ sau informativ.

Top 10: cele mai lungi tuneluri subacvatice din lume

Tunelurile sunt unele dintre cele mai uimitoare creatii de inginerie din lume, uneori trec prin munti, alteori pe sub mari sau oceane, pentru a satisface nevoia de deplasare rapida. In topul celor mai lungi tuneluri din lume cele mai multe constructii.

Cele mai scumpe aplicatii pentru telefoane si tablete. Cat costa aplicatia milionarilor?

Desi magazinele online pentru aplicatii destinate detinatorilor de telefoane mobile si tablete sunt pline de aplicatii gratuite, exista si optiuni pentru care utilizatorii trebuie sa plateasca pana la o mie de dolari. De cele mai multe ori, acestea nu au o utilitate, dar exista si aplicatii destinate, de exemplu, medicilor sau persoanelor cu dificultati de vorbire.

Cele mai faimoase bijuterii ale dacilor. Cat de priceputi erau mesterii din atelierele Sarmizegetusei in prelucrarea aurului si unde au disparut comorile lor

Cele mai valoroase piese de tezaur descoperite in Sarmizegetusa Regia sunt bratarile din aur masiv, din vremea dacilor, bogat impodobite. Obiectele unice spun povestea maiestriei cu care dacii prelucrau metalele, sustin istoricii. De-a lungul timpului, multe alte tezaure de bijuterii care au apartinut vechilor locuitori ai tinuturilor Carpatilor s-au pierdut pentru totdeauna.

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu pentru stat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, relateaza Mediafax.

Hrebenciuc: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu.

Ce carti de business si investitii citesc romanii: Top 5 cele mai vandute volume

Cartile despre leadership, despre tehnici de vanzare, dar si cele despre finante personale sunt cele mai citite carti de business in Romania. Cititi in continuare care dintre aceste tipuri de volume inregistreaza in prezent cele mai mari vanzari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )