Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mai multe rachete au fost lansate din Siria spre teritoriul Israelului

Antena3 Antena3,
Mai multe rachete au fost lansate din Siria spre teritoriul Israelului

Mai multe rachete au fost lansate miercuri din Siria spre teritoriul Israelului, in zona inaltimilor Golan, insa incidentul nu s-a soldat cu victime, anunta autoritatile israeliene, citate de. continuă pe Antena3

Cadavrul unui barbat mort de mai multe zile a fost gasit intr-un apartament

Pompierii au fost nevoiti sa deblocheze usa locuintei in care se afla trupul victimei cu ajutorul uneltelor folosite la descarcerare.

Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Principesa Margareta a decorat astazi, la Castelul Peles din Sinaia, mai multe personalitati in numele regelui Mihai.

Antonescu: Basescu poate spune mai multe despre aceste stari ale domnului Voronin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu ar putea sa dea mai multe detalii despre starile de ebrietate de care este acuzat de Vladimir Voronin, intrucat acesta il cunoaste mai bine pe liderul comunistilor de la Chisinau, scrie Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede acuzatiile lansate de liderul comunistilor moldoveni, Vladimir Voronin, in cazul presedintelui Traian Basescu. Nu comentez. Evident ca e o declaratie nepotrivita si cred ca nu e .

Numarul mortilor in confruntarile din Siria se apropie de 100.000

Peste 94. 000 de persoane au fost ucise in Siria de la inceputul revoltelor impotriva regimului Bashar al-Assad, in martie 2011, potrivit celui mai recent bilant revizuit al Observatorului Sirian pentru Drepturile.

ONG: Peste 80.000 de oameni au murit in urma conflictului din Siria

Peste 80. 000 de persoane, jumatate civili, au fost ucise in Siria de la inceputul revoltelor impotriva regimului presedintelui Bashar al-Assad, in martie 2011, anunta organizatia nonguvernamentala Observatorul.

Turcia denunta tacerea comunitatii internationale fata de situatia din Siria: Este un foc mocnit care se transforma in incendiu

Guvernul de la Ankara a denuntat tacerea comunitatii internationale fata de situatia din Siria, subliniind ca atentatele de pe teritoriul Turciei sunt consecinta crizei siriene, relateaza AFP, conform Medi.

Turcia denunta tacerea comunitatii internationale fata de situatia din Siria.

Guvernul de la Ankara a denuntat tacerea comunitatii internationale fata de situatia din Siria, subliniind ca atentatele de pe teritoriul Turciei sunt consecinta crizei siriene, relateaza Mediafax. Ultimul atentat demonstreaza ca un foc care mocneste se transforma in incendiu in timp ce comunitatea internationala pastreaza tacerea, iar Consiliul de Securitate ONU nu reuseste sa actioneze, a declarat Ahmet Davutoglu, ministrul turc de Externe. Premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, .

Controale la Directia Generala de Asistenta Sociala Prahova dupa mai multe scandaluri aparute in presa in care au fost implicate persoane cu handicap

O comisie a Ministerului Muncii, dar si una de la Consiliul Judetean Prahova au verificat zilele acestea informatiile aparute in presa potrivit carora personele cu handicap sunt umilite atunci cand se prezinta la Directia Generala de Asistenta Sociala Prahova. Oficialii au dispus mai multe masuri.

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost.

Tubul cu crema de maini din poseta unui femei contine mai multe bacterii decat vasul de toaleta

Crema de maini care se afla in poseta unei femei contine mai multe bacterii decat un vas de toaleta, este rezultatul unui studiu realizat de Initial Washroom Hygiene, informeaza Daily Mail. Astfel, posetele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )