Libnet.ro
UNICEF

10:15

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Antena3 Antena3,
Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost. continuă pe Antena3

VIDEO INTERVIU Cercetator american despre gazele de sist: Europa pierde teren fata de SUA in industrie din cauza costurilor mari la energie / Cele mai multe probleme in exploatarea gazelor de sist sint scurgerile la suprafata

Europa incepe sa aiba probleme tot mai mari de competitivitate in industrie din cauza preturilor mari la energie gaze naturale, electricitate), in timp ce SUA atrag investitii majore tocmai datorita preturilor scazute, spune intr-un interiviu pentru HotNews. ro cercetatorul american Thomas Murphy. El declara ca dezvoltarea productiei de gaze de sist nu se poate face fara campanii sustinute de informare a publicului si vorbeste despre principalele probleme tehnice ale procesului tehnologic. Thomas Murphy mai spune ca integritatea standardelor si a inspectorilor este esentiala pentru a evita orice probleme si sustine ca temerile privind infestarea pinzei freatice cu substante nocive sint alimentate de dezinformarea practicata de unii militanti. Vezi in articol interviul VIDEO complet.

Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Romania. Luni vor fi premiate cele mai valoroase creatii

Gala Premiilor Uniunii Teatrale din Romania UNITER) se va desfasuta luni seara la Iasi. Vor primii distinctii cele mai valoroase creatii din domeniu ale anului 2012. Dintre cei 30 de nominalizati vom afla castigatorii celor 10 categorii traditionale, printre care Cel mai bun spectacol, Cel mai bun regizor, Cel mai bun actor, Critica de teatru si Debut.

ANALIZA: Tu stii ce bei? Topul celor mai sanatoase ape minerale din Romania

Romania este una dintre cele mai cunoscute tari din lume la capitolul izvoarelor apelor minerale naturale. Aici gasesti cel mai mare numar de izvoare de buna calitate. Chiar si asa, nu inseamna ca toate apele comercializate sunt sanatoase, iar clientii.

Care sunt cele mai vizitate tari din lume? Pe ce loc se afla Romania?

Exista un motiv anume pentru care mii de persoane se strang in fiecare zi in jurul Turnului Eiffel. Nu numai ca este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Franta, dar, potrivit datelor oferite de Banca Mondiala, si pentru ca Franta este cea mai vizitata tara din lume, scrie Huffington Post.

Aeroportul Henri Coanda, nominalizat la unul dintre cele mai prestigioase premii din aviatia mondiala

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost nominalizat de catre expertii companiilor aeriene la Routes Europe Awards, una dintre cele mai prestigioase distinctii din aviatia mondiala, informeaza.

Apartamentele cu trei camere, cele mai dorite locuinte.

Aproximativ jumatate dintre bucurestenii aflati in cautarea unei locuinte sunt interesati de apartamente cu trei camere, reiese din ultimele date prezentate de portalul imobiliar IMOPEDIA. ro. Acest comportament a putut fi observat pe piata din Romania incepand cu anul 2009, cand pretul locuintelor cu trei camere a scazut semnificativ, ajungand foarte aproape de cel alapartamentelor cu doua camere. Daca in perioada de boom imobiliar cele mai cautate proprietati erau garsonierele si .

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe localitati din Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, descarcari electrice si intensificari ale vantului, valabila in Ploiesti si mai multe localitati din Prahova.

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

Pacaleli in farfurie: Salata Caesar sau o friptura de vita cu garnitura care preparat are mai multe calorii?

Salatele par alegerea cea mai buna la restaurant atunci cand tinem dieta, dar, in realitate, undele dintre acestea au mai multe calorii decat o friptura cu garnitura, atrag atentia nutritionistii.

Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Principesa Margareta a decorat astazi, la Castelul Peles din Sinaia, mai multe personalitati in numele regelui Mihai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )