Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Basescu poate spune mai multe despre aceste stari ale domnului Voronin.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Basescu poate spune mai multe despre aceste stari ale domnului Voronin.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu ar putea sa dea mai multe detalii despre starile de ebrietate de care este acuzat de Vladimir Voronin, intrucat acesta il cunoaste mai bine pe liderul comunistilor de la Chisinau, scrie Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede acuzatiile lansate de liderul comunistilor moldoveni, Vladimir Voronin, in cazul presedintelui Traian Basescu. Nu comentez. Evident ca e o declaratie nepotrivita si cred ca nu e . continuă pe România Liberă

Tubul cu crema de maini din poseta unui femei contine mai multe bacterii decat vasul de toaleta

Crema de maini care se afla in poseta unei femei contine mai multe bacterii decat un vas de toaleta, este rezultatul unui studiu realizat de Initial Washroom Hygiene, informeaza Daily Mail. Astfel, posetele.

Mai multe rachete au fost lansate din Siria spre teritoriul Israelului

Mai multe rachete au fost lansate miercuri din Siria spre teritoriul Israelului, in zona inaltimilor Golan, insa incidentul nu s-a soldat cu victime, anunta autoritatile israeliene, citate de.

CFR Calatori va organiza mai multe proceduri de cumparare

CFR Calatori va organiza, in perioada urmatoare, mai multe proceduri cu publicarea prealabila a unui anunt de participare, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Controale la Directia Generala de Asistenta Sociala Prahova dupa mai multe scandaluri aparute in presa in care au fost implicate persoane cu handicap

O comisie a Ministerului Muncii, dar si una de la Consiliul Judetean Prahova au verificat zilele acestea informatiile aparute in presa potrivit carora personele cu handicap sunt umilite atunci cand se prezinta la Directia Generala de Asistenta Sociala Prahova. Oficialii au dispus mai multe masuri.

Drumul Taberei, cartierul bucurestean cu cele mai multe sesizari privind cainii vagabonzi.

Drumul Taberei este cartierul cu cele mai multe sesizari privind incidente legate de cainii fara stapan, potrivit unei harti intocmite de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), informeaza Mediafax. Pe harta ASPA sunt centralizate locurile unde s-au petrecut incidente cu caini fara stapan, reclamate de cetateni timp de trei luni, atat telefonic, cat si prin petitii scrise sau online. Analiza hartii demonstreaza ca toate sectoarele Capitalei au mai multe zone in care a .

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe localitati din Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, descarcari electrice si intensificari ale vantului, valabila in Ploiesti si mai multe localitati din Prahova.

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

Pacaleli in farfurie: Salata Caesar sau o friptura de vita cu garnitura care preparat are mai multe calorii?

Salatele par alegerea cea mai buna la restaurant atunci cand tinem dieta, dar, in realitate, undele dintre acestea au mai multe calorii decat o friptura cu garnitura, atrag atentia nutritionistii.

Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Principesa Margareta a decorat astazi, la Castelul Peles din Sinaia, mai multe personalitati in numele regelui Mihai.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )