Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mai multe sate din Siria, recuperate de la gruparea terorista Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
Mai multe sate din Siria, recuperate de la gruparea terorista Stat Islamic

Combatanti kurzi au recuperat, duminica, de la gruparea Statul Islamic SI) mai multe sate din provincia siriana Raqa, bastion al jihadistilor, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO),. continuă pe România Liberă

ANM: Cod galben de vant pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara.

Staretul manastirii Cotmeana, urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane

Staretul manastirii Cotmeana din Arges este urmarit penal dupa ce ar fi lovit mai multe persoane. Procurorii au decis sa il puna sub control judiciar pe preotul care nu mai are voie sa isi exercite.

Grecia: 1.200 de refugiati au invadat insula Kos. Imigrantii din Siria si Afganistan dorm pe cutii de carton si lasa in urma multa mizerie

Imigranti din Siria si Afganistat au invadat insula greceasca Kos, dorminind intr-o pe cutii de carton si lasand mizerie peste tot, scrie Daily Mail. Venim aici de zece ani. Ne place sa mancam, sa bem si sa.

Liberalul Ludovic Orban ii cere si el demisia Liviei Stanciu: Sefa iCCJ are mai multe motive sa plece

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, este de parere ca presedinta iCCJ, Livia Stanciu, trebuie sa isi dea demisia, scrie antena3. ro. Are mai multe motive sa-si dea demisia. Printre ele, faptul ca nu.

Ludovic Orban: Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, are mai multe motive sa-si dea demisia

Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie , Livia Stanciu, are mai multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in vedere scandalul Rarinca, a declarat joi prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, la Antena 3.

Gerea: La Complexul Energetic Hunedoara s-au intocmit mai multe rapoarte pe diverse spete. Trei dintre ele, trimise la DNA

Un Corp de control al Ministerului Energiei a efectuat mai multe verificari la Complexul Energetic Hunedoara si a intocmit rapoarte pe diverse spete, trei dintre ele fiind trimise la DNA, a declarat Andrei Gerea,.

Ziua Copilului sarbatorita in avans la bordul celui mai mare avion din flota TAROM (VIDEO)

Mai multi copii au sarbatorit Ziua Copilului in avans, chiar la bordul celui mai mare avion din flota TAROM, informeaza B1 TV. Un pilot experimentat le-a prezentat micutilor aeronava cu care, de obicei, pleaca in.

Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Germania a devenit tara cu cea mai mica natalitate din toata lumea, cu o rata de 8,3 nasteri la 1. 000 de locuitori, in timp ce Japonia, cea care a ocupat pana in 2013 aceasta pozitie, are o rata de 8,4 nou-nascuti la 1. 000 de locuitori, potrivit Bloomberg.

Nisa: Un adolescent a stabilit recordul pentru cel mai mare selfie din lume. Tanarul a surprins 2.530 de oameni intr-o singura fotografie (VIDEO)

Recordul mondial pentru cel mai mare selfie din lume a fost stabilit saptamana aceasta de un adolescent din Nisa care a reusit sa faca o fotografie in care apar 2. 530 de persoane, informeaza lalibre. be. Tom.

Transalpina, intr-o neterminata renovare. Cel mai inalt drum din Romania arata deplorabil

Transalpina, cel mai inalt drum din Romania, arata deplorabil. Gropile, bolovanii uriasi cazuti pe carosabil si lipsa parapetilor fac din acest traseu unul de cosmar pentru turisti. Drumul Regelui, asa cum.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )