Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mai multe site-uri NATO au cazut prada hackerilor

Playtech Playtech,
Mai multe site-uri NATO au cazut prada hackerilor

Desi astfel de evenimente au loc destul de des, rareori se intampla ca site-urile unei institutii precum NATO sa fie date jos de hackeri. Mai multe site-uri ale organizatiei NATO au fost date jos zilele trecute de hackeri in, ceea ce pare, o forma de protest cibernetic pe marginea situatiei din Crimeea. Oana Lungescu, purtator de cuvant al NATO a confirmat atacurile prin cateva postari pe Twitter. Aparent, acestea au inceput sambata si au continuat pana duminica tarziu, timp in []. continuă pe Playtech

Mai multe site-uri NATO au cazut prada hackerilor

Desi astfel de evenimente au loc destul de des, rareori se intampla ca site-urile unei institutii precum NATO sa fie date jos de hackeri. Mai multe site-uri ale organizatiei NATO au fost date jos zilele trecute de hackeri in, ceea ce pare, o forma de protest cibernetic pe marginea situatiei din Crimeea. Oana Lungescu, purtator de cuvant al NATO a confirmat atacurile prin cateva postari pe Twitter. Aparent, acestea au inceput sambata si au continuat pana duminica tarziu, timp in [].

Rusia e atacata informatic: hackerii au tintit site-ul Bancii Centrale si pe cel al presedintelui Vladimir Putin

Site-uri importante din Rusia au fost atacate de catre hackeri pe fondul prelungirii crizei din Crimeea. Atacurile le urmeaza pe cele orientate spre mai multe site-uri din Ucraina.

Puterea de la Moscova a blocat accesul la patru dintre principalele site-uri ale opozitiei

Trei dintre principalele site-uri ale opozitiei, dar si blogul opozantului Aleksei Navalnii, au fost blocate, vineri, la ordinul Autoritatii ruse pentru controlul media. Puterea de la Moscova spune ca blogul lui.

Ponta s-a consultat de mai multe ori cu Mugur Isareasca pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a explicat, luni, ca au existat mai multe discutii pentru gasirea unui sef alASF, alaturi de guvernatorul Mugur Isarescu, precizand ca inca nu s-a luat nicio decizie. Trebuie.

Ponta: Am discutat de mai multe ori azi cu Isarescu pentru a gasi persoana pentru sefia ASF

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca a discutat cu guvernatorul Mugur Isarescu pentru a gasi o persoana nepolitica si cu suficienta experienta si prestigiu pentru conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), aratand ca au fost luate in discutie mai multe nume insa nu s-a luat inca o decizie.

Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara, pana la ora 18.00

Meteorologii au emis o avertizare imediata cod galben de vant puternic, ce va depasi la rafala 50 de km/h, pentru mai multe judete din tara, in intervalul orar 12.

Martea si duminica au loc cele mai multe accidente in judetul Satu Mare. Principala cauza: viteza excesiva

In urma unei cercetari elaborate la nivelul IPJ Satu Mare in 2013 corelate cu date statistice ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, s-a ajuns la concluzia ca dintre zilele saptamanii, cele de marti si duminica sunt zilele in care s-au constatat cele mai multe accidente mortale in judetul nostru.

VIDEO Actorul are noua vieti sau mai multe: campionii mortilor pe marile si micile ecrane

John Hurt, Jack Nicholson, Bruce Willis si Leonardo DiCaprio se numara printre actorii ale caror personaje au murit de cele mai multe ori pe micile si marile ecrane.

Noapte de cosmar in mai multe orase din tara. Vantul puternic a rupt copacii si a smuls acoperisuri de pe case si blocuri

Vijeliile au produs pagube in mai multe zone din tara. La Brasov au doborat copaci si au smuls acoperisuri de pe case si blocuri. Cinci masini au fost avariate de bucatile de tabla cazute de pe acoperisuri.

Peste 14.400 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala, Cluj si Prahova

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Harghita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )