Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multi investitori formeaza un nou fond european pentru finantarea de startup-uri IT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai multi investitori formeaza un nou fond european pentru finantarea de startup-uri IT

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii de 87 de milioane de lire sterline aproape 100 de milioane de euro) lansat la Londra, cu participarea fostului CEO al Google Eric Schmidt si a altor investitori importanti. continuă pe Ziarul Bursa

Nou fond european de aproape 100 milioane Euro pentru startup-uri IT, cu participarea fostului sef Google

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii de 87 de milioane de lire sterline aproape 100 de milioane de euro) lansat la Londra, cu participarea fostului CEO al Google Eric Schmidt si a altor investitori importanti.

ARHIEPISCOPUL TOMISULUI: Asteptam sa vina mai multi credinciosi la pelerinaj

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul Teodosie, a anuntat azi, la inceperea ceremoniei religioase de la Pestera Sfantului Apostol Andrei, ca asteapta sa vina mai multi la credinciosi la aceasta sarbatoare. El le-a recomandat celor care nu pot participa fizic la slujba sa o urmareasca pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Familia Ionescu si rata saraciei la romani. Vezi distributia pe regiuni sau dupa numarul copiilor. INS a numarat in 2019 peste 4,63 milioane de romani saraci, mai multi decat cu un an in urma

Cand vine ziua de leafa, nu e mare bucurie in casa domnului Ionescu. Jumatate din bani se duc sa acopere datoriile din saptamana de dinaintea salariului, cu un sfert din leafa isi plateste intretinerea si telefonul, iar cu sfertul ramas supravietuieste cel mult o saptamana. Dupa care o ia de la capat cu imprumuturile. Am o lista cu prietenii carora le datorez bani. Cum incasez ceva, rambursez in ordine datoriile primului de pe lista. Daca nu mai raman cu nimic, mai imprumut si adaug alt nume in coada listei. Si asta de vreo doi ani, spune Ionescu. Fara sa stie, Marius este unul din cei 4. 000 de romani considerati oficial saraci. INS a publicat rata saraciei pe 2019, aceasta crescand la 23,8% anul trecut de la 23,5% in 2018.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )