Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mai poate Joe Biden rasturna rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Ce spun analistii americani

B1 B1,
Mai poate Joe Biden rasturna rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Ce spun analistii americani

Presedintele Donald Trump a castigat miercuri dimineata o serie de state cheie, in lupta pentru un nou mandat la Casa Alba, inclusiv Florida, Ohio si Iowa, in timp ce Joe Biden si-a exprimat increderea ca va. continuă pe B1

JOE BIDEN: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul, conform news. ro.

ANALIZA Trump sau Biden? Efectul prin ricoseu asupra Romaniei al rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA

Indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, relatiile Romaniei cu Casa Alba nu vor fi direct afectate, insa viitorul presedinte american va trasa linia generala a colaborarii cu alte organisme, ca NATO si UE, acolo unde viziunile difera radical si unde Romania este, de asemenea, membru.

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

Alegeri SUA - Donald Trump si Joe Biden isi disputa presedintia SUA

Pandemia de COVID-19, numarul fara precedent de ridicat al voturilor exprimate anticipat, lipsa de coerenta referitoare la modalitatea in care vor fi numarate aceste voturi si conflictele in justitie aflate in derulare au facut ca rezultatul alegerilor.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in districtul Columbia

Candidatul democrat, Joe Biden, a fost anuntat castigator al alegerilor in districtul Columbia.

Alegeri SUA. Joe Biden: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, s-a adresat simpatizantilor sai d.

Joe Biden ar putea deveni cel mai batran presedinte al Americii

Donald Trump avea 70 de ani in ianuarie 2017, cand si-a preluat mandatul, devenind cel mai in varsta presedinte din istoria Statelor Unite, relateaza DPA citata de Agerpres. insa daca Joe Biden va castiga alegerile de marti, va depasi acest record.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )