Libnet.ro
UNICEF

22:45

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

B1 B1,
Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden. continuă pe B1

Digi24: Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA 2020. Cand vom sti cu certitudine cine a castigat mandatul la Casa Alba

Desi presedintele Donald Trump a incercat sa isi declare victoria in alegeri inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, cursa continua sa fie extrem de stransa mai ales in Michigan, Wisconsin si Pennsylvania. Legea federala americana prevede un calendar specific al alegerilor, iar numaratoarea voturilor ar putea dura.

TVR, program special dedicat alegerilor prezidentiale din SUA

In noaptea de 3 spre 4 noiembrie, TVR 1 va difuza o editie speciala maraton dedicata alegerilor prezidentiale din SUA, realizata de Ioana Dumitrescu. Cum se alege un presedinte pentru America vom afla din relatarile si corespondentele directe ale trimisului special TVR in SUA, reporterul Ramona Avramescu.

Mai poate Joe Biden rasturna rezultatul alegerilor prezidentiale din SUA. Ce spun analistii americani

Presedintele Donald Trump a castigat miercuri dimineata o serie de state cheie, in lupta pentru un nou mandat la Casa Alba, inclusiv Florida, Ohio si Iowa, in timp ce Joe Biden si-a exprimat increderea ca va.

Donald Trump vs. Joe Biden. Cele 6 state care vor decide soarta alegerilor prezidentiale din SUA

La fel ca in urma cu 4 ani, victoria candidatilor se poate transa in swing states, statele cu un numar mare de electori, unde batalia candidatilor este, de regula, destul de apropiata, deci fara.

ANALIZA Trump sau Biden? Efectul prin ricoseu asupra Romaniei al rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA

Indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, relatiile Romaniei cu Casa Alba nu vor fi direct afectate, insa viitorul presedinte american va trasa linia generala a colaborarii cu alte organisme, ca NATO si UE, acolo unde viziunile difera radical si unde Romania este, de asemenea, membru.

DAN DUNGACIU: Rusia nu s-a implicat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova pentru ca nu a dorit

Federatia Rusa nu s-a implicat major in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, pentru ca nu a dorit, o dovada in acest sens fiind si prezenta scazuta la vot in diaspora din Rusia, apreciaza analistul de politica externa Dan Dungaciu, potrivit Agerpres.

OSCE: Nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Misiunea OSCE la Chisinau anunta ca nu au existat fraude majore in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. OSCE nu a constatat fraudarea alegerilor din Republica.

Cine este Maia Sandu, castigatoare a primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Maia Sandu, candidata Partidului Actiune si Solidaritate, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cele finale avand loc pe data de 15 noiembrie. Maia Sandu,.

Iulian Fota: Alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo Cred ca America este in cea mai polarizata stare a ei din ultimele decenii (VIDEO)

Iulian Fota, directorul general al Institului Diplomatic Roman, a explicat ca alegerile prezidentiale din SUA ne vor tine in tensiune inca multe ore de acum incolo, pentru ca rezultatul este foarte.

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )