Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nu mai putin de 4 tone de peste, dar si12 kilograme de icre si ambarcatiuni au confiscat politistii in Saptamana Mare

Adevărul Adevărul,
Nu mai putin de 4 tone de peste, dar si12 kilograme de icre si ambarcatiuni au confiscat politistii in Saptamana Mare

Peste 4 tone de peste proaspat, 12 kilograme de icre, ambarcatiuni, autovehicule, dar si sute de unelte de pescuit. Asta au confiscat politistii in urma controalelor facute in Saptamana Mare pentru combaterea braconajului piscicol, a transportului, colectarii si comercializarii ilegale de produse rezultate din activitatile ilegale de pescuit. continuă pe Adevărul

PSD propune ca persoanele condamnate pentru coruptie la mai putin de 5 ani de inchisoare sa poata executa pedeapsa la domiciliu sau doar in weekend, in centre speciale

Grupul PSD din Camera Deputatilor propune ca persoanele condamnate pentru coruptie la mai putin de 5 ani de inchisoare sa poata executa pedeapsa la domiciliu sau doar in weekend, in centre speciale sau in regim.

Bijuteria Olgutei, pericol public: Stadionul din Craiova are probleme mari la mai putin de un an de la inaugurare (FOTO, VIDEO)

Unul dintre cele mai mari si mai scumpe stadioane de fotbal ale Romaniei devine un pericol public! Pe internet au aparut mai multe fotografii in care se observa infrastructura fragila a arenei din Craiova. Asta.

Docbook: Aplicatia cu care te programezi in mai putin de un minut la doctor

Traim intr-un secol al vitezei, in care nimeni nu mai are nici timpul, nici energia necesare conversatiilor si asteptarilor interminabile pentru a obtine un lucru atat de simplu si de firesc precum o programare la medic. Aplicatia Docbook isi propune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )