Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mai putini bani pentru campionii de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Mai putini bani pentru campionii de la Australian Open

Organizatorii primului turneu de Mare Slem al anului incearca sa echilibreze raportul de forte in ceea ce priveste repartizarea premiilor in bani. continuă pe Online Sport

Simona Halep, impreuna cu Top 3 ATP si WTA, in carantina la Adelaide inaintea turneului Australian Open

Simona Halep va intra in carantina timp de 14 zile la Adelaide, impreuna cu ceilalti jucatori si jucatoare de pe primele trei locuri ale clasamentului mondial din tenisul profesionist, printre care sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal, inainte de a se deplasa la Melbourne in vederea participarii la turneul Australian Open, au anuntat organizatorii, citati de Reuters.

Crantina ar fi motivul pentru care Federer spune pas Australian Open

Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din cauza carantinei decat a pr.

Adevaratul motiv pentru care Roger Federer nu va juca la Australian Open

Jucatorul elvetian de tenis Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din.

Simona Halep se declara pregatita mental pentru carantina dinaintea turneului Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a declarat ca se simte pregatita mental pentru cele 14 zile obligatorii de carantina inaintea turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, relateaza Reuters.

Nu genunchiul este de vina - Adevaratul motiv al retragerii lui Roger Federer de la Australian Open

Tenismanul elvetian Roger Federer a decis sa nu participe la Australian Open mai degraba din cauza carantinei decat a problemelor la genunchi, sustine fostul jucator brazilian Andre Sa, reprezentant al organizatorilor primului turneu de Grand Slam al anului.

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 .

Se dau bani pentru facturile la energie: cine este consumatorul vulnerabil care va profita

Foarte multi romani se afla intr-o situatie economica foarte dificila, dar se pare ca exista mai multe proiecte pentru ca, mai ales in sezonul rece, oamenii sa nu ramana fara curent.

Rusine in clanul Cordunenilor. Ce mare interlop nu mai are bani nici de apa

Personajelepiperate din lumea interlopa romaneasca, apar din ce in ce mai des in atentia presei. Unul dintre acestia, cunoscut sub numele de Printul Tiganilor, se pare ca a cam ajuns in sapa de lemn. Cosmos Tanase a ajuns pe mana creditorilor, spun surse, dupa ce nu si-ar fi platit facturile. Aceleasi surse spun ca a .

Se dau bani pentru toti romanii care fac asta: anuntul momentului de la o mare banca din Romania

Se intampla, uneori, ca o banca sa iti dea tie bani si sa nu-ti impuna prea multe conditii. Asa e cazul si acum si poti profita deja. Raiffeisen Bank a venit cu un anunt deosebit la.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )