Libnet.ro
UNICEF

01:05

Maia Sandu: Guvernul Chicu trebuie sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Guvernul Chicu trebuie sa demisioneze

Lidera PAS, ex-premierul Maia Sandu, afirma ca Guvernul condus de Ion Chicu trebuie sa demisioneze imediat ce in Republica Moldova se va incheia starea de urgenta, pentru ca modul in care a administrat criza legata de pandemia COVID-19 este extrem de iresponsabil. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, despre dosarul penal deschis in Rusia pe numele lui Renato Usatii: Un ajutor al Moscovei pentru Igor Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, considera ca Igor Dodon nu vrea sa aiba concurenti pe segmentul sau electoral, iar din acest motiv incearca sa-l elimine pe primarul de Balti, Renato Usatii, din cursa prezidentiala din toamna acestui an.

Maia Sandu cere Procuraturii tragerea la la raspundere penala a tuturor celor care au negociat si organizat semnarea Acordului de imprumut cu Rusia

Lidera PAS, Maia Sandu, a anuntat marti, 28 aprilie, ca a sesizat Procuratura Anticoruptie in vederea tragerii la raspundere penala a tuturor celor care au negociat si organizat semnarea Acordului de imprumut cu Federatia Rusa.

Maia Sandu spune ca nu este impotriva acordului de imprumut cu Rusia, daca vor fi excluse doua prevederi din document

Presedinta PAS, Maia Sandu, sustine ca formatiunea sa a depus o sesizare la Curtea Constitutionala in speranta ca inalta Curte doar va declara neconstitutionalitatea a doua prevederi din acordul de imprumut semnat cu Federatia Rusa, in suma de 200 milioane de euro, cu care cei din PAS nu sunt de acord. in rest, spune Maia Sandu, Republica Moldova are nevoie de bani in contextul actual, iar dobanda de 2% este acceptabila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )