Libnet.ro
UNICEF

11:00

Maica Stareta de la manastirea Draganesti Vlasca, cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului

Antena3 Antena3,
Maica Stareta de la manastirea Draganesti Vlasca, cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului

Maica Stareta a manastirii din Draganesti Vlasca a marturisit la Voi cu Voicu cea mai curata rugaciune catre Maica Domnului. De asemenea, aceasta spune ca Sf. Maria ne va va ocroti si vom depasi cu bine aceasta pandemie. continuă pe Antena3

Pensii 2020. Cat va fi punctul de pensie in Romania. Cea mai mare crestere din istorie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a vorbit despre rectificarea bugetara si sumele alocate pentru fiecare minister! in plus, acesta a tinut sa precizeze ca punctul de pensie va cunoaste in 2020 cea mai mare crestere de pana acum si a mai tinut sa le dea peste nas celor din PSD, care critica Guvernul. Ministrul Finantelor a .

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Marea Britanie trece prin cea mai grava criza economica din ultimii 65 de ani

Marea Britanie a intrat in cea mai profunda recesiune, cifrele oficiale aratand la mijlocul acestei .

Andreea Balan e cea mai fericita. Ce vacanta de vis a facut artista, dupa ce s-a despartit de George Burcea

Andreea Balan e fericita. A plecat in prima vacanta alaturi de fetitele ei, dupa despartirea de George Burcea. Artista si-a urcat fetele in masina, iar impreuna au plecat catre o locatie de vis din tara. Andreea Balan, intr-o vacanta de vis alaturi de fiicele ei Dupa ce ultima jumatate de an din viata Andreei Balan .

EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Ea s-a pregatit intens pentru acest moment. Cea mai mare surpriza din industria muzicala

Timpul petrecut impreuna la Hahaha Production i-a deschis Ginei pasiunea pentru muzica. Ea a luat ore de canta si pregateste o surpriza impreuna cu iubitul sau. EXCLUSIV Gina Pistol si Smiley au facut pasul cel mare. Cum s-a pregatit ea pentru acest moment. Marea surpriza din industria muzicala Sunt impreuna de aproape patru ani, insa .

Ministrul Finantelor se lauda ca da cea mai mare suma la punctul de pensie pe care am avut-o in istorie. Ce a uitat sa zica insa Citu

Prezentarea rectificarii bugetare care intra maine in sedinta de Guvern s-a transformat intr-o rafuiala politica intre ministrul Finantelor si PSD. Principalul subiect: cresterea pensiilor. Florin Citu s-a laudat ca Guvernul PNL va da cea mai mare suma la punctul de pensie din istorie si le-a cerut social-democratilor sa-si ceara scuze ca i-au mintit pe romani. Ministrul Finantelor nu a spus insa care este aceasta cea mai mare suma si cu cat va creste punctul de pensie.

DELOITTE: Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapida crestere din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, potrivit celei mai recente editii a competitiei Deloitte EMEA Technology Fast 500. De asemenea, clasamentul include companiile romanesti Tremend, Piconet, Trencadis si Qualitance, specializate in solutii software si in fintech, toate recunoscute anterior de competitia Deloitte Technology Fast 50, adresata jucatorilor din domeniul tehnologiei din Europa Centrala care inregistreaza cresteri accelerate ale veniturilor, conform unui comunicat trimis redactiei.

Cea mai neagra zi in Romania. Vestea tragica a momentului: cati oameni au murit in ultimele 24 de ore

Este vestea tragica a momentului. S-a inregistrat un numar record de morti in ultimele 24 de ore, conform informatiile oferite de Grupul de Comunicare Strategica. Numar record de decese in Romania, din cauza pandemiei de coronavirus Potrivit informatiilor oferite pe data 13 august, un numar de 53 de decese s-a inregistrat in Romania, din cauza .

Cea mai buna prajitura cu cirese. Reteta este foarte simpla

Prajitura cu cirese este una dintre cele mai simple, iar ciresele se pot inlocui cu succes de orice alt fruct. Acesta este o reteta pentru incepatori, dar si pentru cei care nu prea au mult timp la dispozitie de petrecut in bucatarie. Cea mai buna prajitura cu cirese Din punct de vedere al tehnicii, reteta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )