Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mama Alexandrei, reactie la candidatura la presedintie a lui Alexandru Cumpanasu

Adevărul Adevărul,
Mama Alexandrei, reactie la candidatura la presedintie a lui Alexandru Cumpanasu

Mama Alexandrei Macesanu, adolescenta rapita pe 24 iulie la Caracal, vorbeste in premiera despre candidatura la presedintia Romaniei a lui Alexandru Cumpanasu, varul sotului ei, cel care in ultima luna a pus presiune pe institutii sa ia masuri dupa cazul de la Caracal. continuă pe Adevărul

Alexandru Cumpanasu, somat public. Ce a fost obligat sa faca, dupa o postare pe Facebook

Alexandru Cumpanasu a fost somat public. Totul s-a petrecut dupa o postare de pe o retea de socializare. Ce va trebui sa faca acum unchiul Alexandrei Macesanu si carui fapt i se datoreaza aceasta mustrare? Cu ce a facut gresit acesta, chiar dupa ce si-a anuntat candidatura la prezidentiale? Alexandru Cumpanasu, somat public Alexandru Cumpanasu .

Mama Alexandrei Macesanu, anunt-surpriza dupa ce a aflat ca Alexandru Cumpanasu va candida la presedintie

Mama Alexandrei Macesanu a reactionat la vestea candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la presedintie, intr-un interviu pentru Antena 3. Nu. ii multumim din tot sufletul pentru tot sprijinul! Daca nu era.

Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Traian Basescu este de parere ca Alexandru Cumpanasu nu are sanse sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale, intrucat multe persoane cred ca acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de sustinere la candidatura. Fostul presedinte al Romaniei precizeaza ca unchiul Alexandrei Macesanu ar putea primi totusi voturi din partea .

Alexandru Cumpanasu, dupa ce ADN-ul Alexandrei a fost descoperit in oasele din butoi: Este aberant daca se insista pe omor. Sper sa se constate ca DIICOT are si piste de trafic de persoane (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, al carei ADN a fost declarat luni ca fiind identic cu cel descoperit in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca, spera ca DIICOT sa aiba si piste de trafic de.

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

Prezidentiabilul Alexandru Cumpanasu face afaceri cu o companie de stat condusa de nepoata fostului sef al SRI Radu Timofte - Profit.ro

Alexandru Cumpanasu, care a anuntat recent ca vrea sa candideze la presedintie si se afla de ceva timp intr-o intensa ofensiva mediatica, are in prezent calitatea de actionar in doua societati comerciale. Una dintre ele, la care Cumpanasu este asociat unic si administrator, face afaceri si cu o companie de stat condusa de nepoata unui fost sef al Serviciului Roman de Informatii SRI), scrie Profit. ro.

Gafa comisa de Alexandru Cumpanasu. Ce a aparut pe pagina de Facebook a noului candidat la presedintie

HBO Romania i-a trimis lui Alexandru Cumpanasu o notificare de inlaturare de pe contul sau de Facebook a unei imagini protejate de drepturi de autor, au declarat pentru G4Media. ro reprezentantii companiei.

Alexandru Cumpanasu nu are nicio poza cu Alexandra Macesanu. Adriana Bahmuteanu, un nou sir de acuzatii

Anuntul lui Alexandru Cumpanasu catre natiune privind candidatura la Presedintia Romaniei a declansat un val de reactii in spatiul public. Majoritatea il acuzau ca si-a facut imagine pe seama nepoatei sale, Alexandra Macesanu, lucru care a dus la multe intrebari si detalii de luat in seamna. Adriana Bahmuteanu vine si ea cu un nou sir .

Consortiul Universitaria anunta retragerea din Coalitia condusa de Alexandru Cumpanasu

Consortiul Universitaria, care reuneste cele mai mari cinci universitati din tara, anunta luni, intr-un comunicat, retragerea din Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR), condusa de Alexandru Cumpanasu. Decizia vine dupa ce Cumpanasu si-a anuntat intentia de a candida la prezidentiale.

Cine este si cum arata NEVASTA lui Alexandru Cumpanasu (FOTO)

Reintrat in atentia publicului odata cu tragedia de la Caracal, Alexandru Cumpanasu descopera acum si o noua dimensiune a imaginii sale publice: cea de candidat la alegerile prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )