Libnet.ro
UNICEF

14:15

Mama Alexandrei Macesanu, anunt-surpriza dupa ce a aflat ca Alexandru Cumpanasu va candida la presedintie

Antena3 Antena3,
Mama Alexandrei Macesanu, anunt-surpriza dupa ce a aflat ca Alexandru Cumpanasu va candida la presedintie

Mama Alexandrei Macesanu a reactionat la vestea candidaturii lui Alexandru Cumpanasu la presedintie, intr-un interviu pentru Antena 3. Nu. ii multumim din tot sufletul pentru tot sprijinul! Daca nu era. continuă pe Antena3

Mama Alexandrei Macesanu: Cand copilul meu a sunat la 112, am avut incredere ca pana seara va veni acasa

Mama Alexandrei Macesanu a acordat interviu exlusiv pentru Antena 3 in care a vorbit despre cosmarul prin care trece zilnic, din ziua in care fiica ei a disparut. Mama Alexandrei a spus ca inca are.

Mama Alexandrei Macesanu, declaratii-bomba

Joi, familia Alexandrei Macesanu a ajuns la DIICOT, dupa ce procurorii au fost acasa la acestia si le-au inmanat acel raport al Institutului de Medicina Legala in care scrie ca din sapte dinti a fost.

Mama Alexandrei Macesanu, declaratii-bomba: Nu ne-au spus clar ca fata este moarta!

Joi, familia Alexandrei Macesanu a ajuns la DIICOT, dupa ce procurorii au fost acasa la acestia si le-au inmanat acel raport al Institutului de Medicina Legala in care scrie ca din sapte dinti a fost.

Mama Alexandrei, reactie la candidatura la presedintie a lui Alexandru Cumpanasu

Mama Alexandrei Macesanu, adolescenta rapita pe 24 iulie la Caracal, vorbeste in premiera despre candidatura la presedintia Romaniei a lui Alexandru Cumpanasu, varul sotului ei, cel care in ultima luna a pus presiune pe institutii sa ia masuri dupa cazul de la Caracal.

EXCLUSIV ONLINE De ce l-a reclamat pe Alexandru Cumpanasu la Politie bona filipineza. O intamplare povestita pentru B1.RO de jurnalistul Cristian Sabbagh

EXCLUSIV ONLINE Dupa ce Alexandru Cumpanasu si-a anuntat intentia de a candida la presedintia Romaniei, incep sa apara o serie de informatii mai putin cunoscute din trecutul acestuia. Una dintre acestea.

Alexandru Cumpanasu, somat public. Ce a fost obligat sa faca, dupa o postare pe Facebook

Alexandru Cumpanasu a fost somat public. Totul s-a petrecut dupa o postare de pe o retea de socializare. Ce va trebui sa faca acum unchiul Alexandrei Macesanu si carui fapt i se datoreaza aceasta mustrare? Cu ce a facut gresit acesta, chiar dupa ce si-a anuntat candidatura la prezidentiale? Alexandru Cumpanasu, somat public Alexandru Cumpanasu .

Traian Basescu, atac dur la Alexandru Cumpanasu: Nu cred ca ii cumpara ghetute Alexandrei

Traian Basescu este de parere ca Alexandru Cumpanasu nu are sanse sa ajunga in turul doi la alegerile prezidentiale, intrucat multe persoane cred ca acesta s-a folosit de cazul de la Caracal pentru a beneficia de sustinere la candidatura. Fostul presedinte al Romaniei precizeaza ca unchiul Alexandrei Macesanu ar putea primi totusi voturi din partea .

Alexandru Cumpanasu, dupa ce ADN-ul Alexandrei a fost descoperit in oasele din butoi: Este aberant daca se insista pe omor. Sper sa se constate ca DIICOT are si piste de trafic de persoane (VIDEO)

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, al carei ADN a fost declarat luni ca fiind identic cu cel descoperit in oasele din butoiul lui Gheorghe Dinca, spera ca DIICOT sa aiba si piste de trafic de.

Alexandru Cumpanasu nu are nicio poza cu Alexandra Macesanu. Adriana Bahmuteanu, un nou sir de acuzatii

Anuntul lui Alexandru Cumpanasu catre natiune privind candidatura la Presedintia Romaniei a declansat un val de reactii in spatiul public. Majoritatea il acuzau ca si-a facut imagine pe seama nepoatei sale, Alexandra Macesanu, lucru care a dus la multe intrebari si detalii de luat in seamna. Adriana Bahmuteanu vine si ea cu un nou sir .

Cine este Simona, sotia lui Alexandru Cumpanasu. De ce nume importante din politica este legat trecutul ei

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Maceasanu, victima Caracal, este un nume des pronuntat in ultima vreme. Cum s-a aratat razboinic in cazul din Olt, acum sperand sa devina si presedinte, a venit momentul rascolirii trecutului sau. Cine este Simona, sotia lui? De ce nume importante din politica este legata istoria sa? Cine este Simona, sotia lui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2631 seconds )