Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mamele romance solicita nasterea prin cezariana din cauza ca se tem de durere si de afectarea vietii intime

Adevărul Adevărul,
Mamele romance solicita nasterea prin cezariana din cauza ca se tem de durere si de afectarea vietii intime

Procentul femeilor care decid sa nasca prin cezariana in Romania este incredibil de mare, comparativ cu practicile din vest. Situatia este una generalizata nu doar in Romania, se pare ca este una asemanatoare in toate tarile fostului bloc comunist. Surprinzator, atunci cand motiveaza aceasta decizie viitoarele mame spun ca se tem de aparitia unor probleme ulterioare in viata sexuala. continuă pe Adevărul

Estimarea de profit a industriei aeriene, redusa din cauza crizei din Ucraina.

IATA a redus estimarea de profit a industriei aeriene, din cauza crizei din Ucraina. Astfel, transportatorii aerieni vor inregistra in acest an un profit net cumulat de 18,7 miliarde de dolari, redus cu 5% fata de o estimare anterioara, din cauza tensiunilor geopolitice din Ucraina si alte regiuni si a incetinirii cresterii economice in tarile emergente, informeaza Mediafax. Veniturile operatorilor vor atinge aproximativ 745 de miliarde de dolari, cu 2 miliarde de dolari mai mult fata de .

Maternitatea Radauti ramane inchisa din cauza noii infectii cu stafilococ auriu.

Maternitatea Radauti ramane inchisa, pentru luni si marti, din cauza infectiei cu stafilococ auriu in urma caruia s-au imbolnavit noua bebelusi, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al DSP Suceava Suceava, Adrian Popescu, conform Agerpres. Citeste si: Spitalul din Radauti, amendat cu 15. 000 de lei, din cauza stafilococului Totodata, el a spus ca DSP Suceava a efectuat, luni, o noua recoltare de probe microbiologice in urma dezinfectiei terminale efectuata in perioada 6 9 martie. Au .

Un avion al Tarom nu a putut decola, din cauza unor probleme tehnice, de pe aeroportul din Iasi.

Un avion al Tarom nu a putut decola, miercuri, de pe aeroportul din Iasi din cauza unor probleme tehnice, informeaza Mediafax. Membrii echipajului aflat la bord au luat decizia de a nu incepe manevrele de decolare in timp ce avionul rula pe pista. Avionul urma sa decoleze la ora 14. 20 de pe aeroportul din Iasi, cu destinatia Bucuresti, insa membrii echipajului au decis ca aparatul sa ramana la sol si sa amane decolarea, dupa ce au fost semnalate niste probleme tehnice. Avionul a inceput sa .

OPCOM ar putea da in judecata Comisia Europeana si ANRE din cauza amenzii de 1 milion de euro

Bursa de energie OPCOM ar putea contesta la Curtea Europeana de Justitie amenda de 1 milion de euro pe care a primit-o de la Comisia Europeana, a anuntat Victor Ionescu, directorul general al OPCOM. Acesta a mai spus ca OPCOM ar putea actiona in instanta si Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) deoarece aceasta este institutia reglementatoare. OPCOM se supune reglementarilor ANRE. Comisia Europeana a decis saptamana trecuta sa sanctioneze Transelectrica si bursa energiei OPCOM cu o amenda 1 milion de euro din cauza unui abuz de pozitie dominanta.

Bucuresti: Un copac a cazut pe un autoturism parcat, din cauza vantului puternic

Un copac a cazut pe un autoturism, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitala, din cauza vantului puternic, transmite Mediafax. Autoturismul parcat a fost avariat, iar pe alte doua au cazut mai multe crengi,.

Porturile de la Marea Neagra au fost inchise din cauza vantului puternic

Toate porturile constantene au fost inchise, luni, din cauza vantului puternic, care sufla cu peste 60 de kilometri la ora, transmite Mediafax. Operatiunile au fost sistate incepand cu ora 8. 00 in porturile.

Porturile de la Marea Neagra, inchise din cauza vantului.

Toate porturile constantene au fost inchise, luni, din cauza vantului puternic, care sufla cu peste 60 de kilometri la ora, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Cod galben de vant in opt judete si in Capitala Potrivit autoritatilor portuare, operatiunile au fost sistate incepand cu ora 8. 00 in porturile Midia, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea - maritim si fluvial, dar si in portul Mangalia, deoarece vantul sufla cu viteze de peste 60 de kilometri la ora, iar in larg poate .

Turisti rataciti in Muntii Retezat din cauza ninsorii, ajutati de salvamontisti sa ajunga la refugiu

Trei turisti care s-au ratacit in Muntii Retezat din cauza viscolului au cerut, sambata noapte, ajutorul salvamontistilor pentru a-i indruma sa ajunga la un refugiu. Cei trei turisti au solicitat ajutorul.

Manevrele militare din M.Neagra, amanate din cauza vremii.

Manevrele militare la care ar urma sa participe nave din Romania, Bulgaria si Statele Unite au fost amanate, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile din vestul Marii Negre, informeaza Mediafax. Exercitiul trebuia sa inceapa marti, dar a fost amanat cu 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, au comunicat Fortele Navale bulgare. Citeste si: Dansul periculos al navelor de lupta in Marea Neagra La manevrele militare organizate pe fondul crizei din regiunea ucraineana prorusa .

Sondaj: Romanii cred ca USL s-a rupt din cauza luptei pentru functii.

Majoritatea romanilor considera ca lupta partidelor politice pentru functii a fost principala cauza a disolutiei USL, potrivit unui barometru INSCOP remis, luni, Agerpres. Sondajul arata ca 57,6% dintre respondenti cred ca principala cauza care a dus la ruperea USL este lupta partidelor politice pentru mai multa putere pentru functii), iar 24% indica in acest sens conflictul de solutii pentru guvernare ale partidelor componente. La intrebarea cu privire la principala cauza pentru ruperea USL, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )