Libnet.ro
UNICEF

19:00

Managerul de la Spitalul de Boli Infectioase, primul vaccinat la Iasi. Este important sa purtam, in continuare, masca

Adevărul Adevărul,
Managerul de la Spitalul de Boli Infectioase, primul vaccinat la Iasi. Este important sa purtam, in continuare, masca

Campania de vaccinare impotriva Covid-19 a inceput, ieri dimineata, si la Iasi, beneficiari fiind in jur de 50 de cadre medicale din oras. continuă pe Adevărul

Director medical la Spitalul de Boli Infectioase: Acest vaccin ne aduce o speranta

155 de cadre medicale ale Spitalului de Boli Infectioase din Constanta vor fi vaccinate in prima etapa de administrare a vaccinului anti-COVID-19.

IASI: Managerul Spitalului de Boli Infectioase, prima persoana din judet vaccinata impotriva SARS-CoV-2

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Sf. Parascheva din Iasi, medicul anestezist Florin Rosu, este prima persoana din judet care a fost vaccinata contra SARS-CoV-2.

CLUJ: Circa 90 de cadre medicale de la Spitalul de Boli Infectioase, vaccinate anti-COVID-19

Campania de vaccinare anti-COVID-19 a inceput la Cluj duminica dimineata, cand vaccinul a fost administrat primelor cadre medicale de la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca.

Cum arata adeverintele de vaccinare anti-COVID-19. Primii vaccinati la Cluj, medicii de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase FOTO

Campania de vaccinare a debutat duminica, 27 decembrie, la Cluj. Aproape 100 de cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase ar urma sa fie imunizate in urmatoarele zile, din primul lot de 375 de doze anti-Covid-19 sosit Cluj.

CONSTANTA: 60 de cadre medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infectioase se vaccineaza in prima zi a campaniei de vaccinare anti-COVID

Aproximativ 60 de cadre medicale se vor vaccina impotriva COVID-19, astazi, la Spitalul Clinic de Boli Infectioase SCBI) Constanta, a declarat coordonatorul actiunii ce se deruleaza la centrul de vaccinare organizat la respectiva unitate sanitara, dr. Florin Rugina.

Cinci reprezentanti ai conducerii Spitalului de Boli Infectioase, primii vaccinati anti-COVID-19 din Cluj

Campania de vaccinare anti-COVID incepe duminica, 27 decembrie, la Cluj. Primele persoane care vor fi vaccinate vor fi cele din conducerea Spitalului Clinic de Boli Infectioase din Cluj-Napoca. Abia dupa ce vor fi vaccinati 5 dintre sefi vor urma si ceilalti medici, inclusiv cei mai expusi riscurilor, care ii trateaza pe pacientii COVID din sectiile ATI.

Adrian Streinu Cercel si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Boli Infectioase

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat din functia de manager al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals.

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals

Medicul Adrian Streinu Cercel si-a dat demisia din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, joi dimineata. Acesta urmeaza sa ocupeun post de parlamentar in Senatul.

Vaccinarea anti-COVID a inceput oficial in toate tarile UE. in Cehia, primul vaccinat a fost premierul

Vaccinarea anti-COVID a inceput oficial duminica in toate tarile Uniunii Europene. in Cehia, premierul Andrej Babis a fost primul care a primit vaccinul Pfizer-BioNTech, la Spitalul Militar din Praga, potrivit Reuters.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. Un pacient a murit, iar alti 18 au fost evacuati (VIDEO)

Un incendiu a izbuncit in noaptea de joi spre vineri,la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi. 18 pacienti au fost evacuati fara sa fie raniti, insa un barbat in varsta de 33 de ani si-a pierdut vi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )