Libnet.ro
UNICEF

00:07

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Timisoara: in ATI nu mai este niciun loc

Hotnews Hotnews,
 Managerul Spitalului de Boli Infectioase Timisoara: in ATI nu mai este niciun loc

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, medicul Cristian Oancea, spune ca in sectiile de Terapie Intensiva nu mai sunt locuri pentru pacientii depistati cu COVID-19 si aflati in stare grava. Si paturile din sectiile COVID sunt ocupate, urmand sa se faca o reorganizare, pentru a se obtine alte 100 de paturi. continuă pe Hotnews

TIMIS: Sectiile ATI nu mai au niciun loc pentru bolnavii COVID, afirma managerul Spitalului Victor Babes

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat, azi, ca sectiile ATI nu mai au niciun loc liber pentru bolnavii COVID, urmand ca in zilele ce vin sa se opereze o noua reorganizare, pentru a ajunge la 100 de paturi de terapie intensiva in oras, conform Agerpres.

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a ramas fara Remdesivir Medicul Virgil Musta: Discutam despre o faza necontrolabila a pandemiei in care lucrurile vor scapa de sub control

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a anuntat, marti, ca dozele de Remdesivir, unul dintre antiviralele folosite in tratamentul anti-COVID-19, au fost epuizate la unitatea medicala. Discutam despre o faza controlabila pe care am avut-o pana acum si o faza necontrolabila a pandemiei in care lucrurile vor scapa de sub control si va fi foarte rau pentru comunitate, a spus Musta.

Spitalul Victor Babes din Timisoara |Sectia ATI nu are niciun loc pentru persoanele infectate cu Covid-19

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, sustine ca toate locurile de la sectiile de terapie intensiva sunt ocupate. Vom incerca rapid, in saptamana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )