Libnet.ro
UNICEF

11:00

Spitalul Victor Babes din Timisoara |Sectia ATI nu are niciun loc pentru persoanele infectate cu Covid-19

B1 B1,
Spitalul Victor Babes din Timisoara |Sectia ATI nu are niciun loc pentru persoanele infectate cu Covid-19

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, sustine ca toate locurile de la sectiile de terapie intensiva sunt ocupate. Vom incerca rapid, in saptamana. continuă pe B1

Virgil Musta: Sectia de ATI a Spitalului Victor Babes din Timisoara este plina Noi indrumam pacienti la statia mobila, a Spitalului Suport Judetean (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a explicat pentru B1 TV care este situatia din unitatea medicala, dar si in ce stadiu se afla sistemul de sanatate din Romania. Mai mult decat at.

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a ramas fara Remdesivir Medicul Virgil Musta: Discutam despre o faza necontrolabila a pandemiei in care lucrurile vor scapa de sub control

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara a anuntat, marti, ca dozele de Remdesivir, unul dintre antiviralele folosite in tratamentul anti-COVID-19, au fost epuizate la unitatea medicala. Discutam despre o faza controlabila pe care am avut-o pana acum si o faza necontrolabila a pandemiei in care lucrurile vor scapa de sub control si va fi foarte rau pentru comunitate, a spus Musta.

TIMIS: Sectiile ATI nu mai au niciun loc pentru bolnavii COVID, afirma managerul Spitalului Victor Babes

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, a declarat, azi, ca sectiile ATI nu mai au niciun loc liber pentru bolnavii COVID, urmand ca in zilele ce vin sa se opereze o noua reorganizare, pentru a ajunge la 100 de paturi de terapie intensiva in oras, conform Agerpres.

Medicul Virgil Musta, despre numarul cazurilor de COVID-19 si pacientii din ATI: Daca lucrurile se mentin asa vom colapsa, vom ajunge in situatia Italiei (VIDEO)

Medicul infectionist Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a explicat si ce s-ar putea intampla in cazul in care pacientii aflati in nevoie nu ar mai avea loc in sectiile ATI. Acesta a.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Timisoara: in ATI nu mai este niciun loc

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, medicul Cristian Oancea, spune ca in sectiile de Terapie Intensiva nu mai sunt locuri pentru pacientii depistati cu COVID-19 si aflati in stare grava. Si paturile din sectiile COVID sunt ocupate, urmand sa se faca o reorganizare, pentru a se obtine alte 100 de paturi.

Nu mai sunt paturi libere pentru bolnavii COVID, in sectia ATI a Spitalul Judetean Suceava

Sectia ATI Anestezie si Terapie Intensiva)a Spitalul Judetean Suceava nu mai dispune deniciunpat liber pentru pacienti infectati cu COVID-19, a transmis marti,Institutia Prefectului,.

Primii doi pacienti au fost internati la Sectia ATI de la Spitalul Witting. Raed Arafat: Presiunea pe sistemul sanitar este una extrem de importanta (VIDEO)

Luni seara, dupa sedinta CNSU, secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca sectia de ATI, dedicata pacientilor cu COVID-19, din cadrul Spitalului Witting este functionala, Referitor la sectia ATI de la.

Medicul Virgil Musta: Suntem la capatul luptei noastre eficiente si daca nu se iau masuri, vom pierde batalia cu virusul

Medicul Virgil Musta, seful sectiei de boli infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, spune ca sistemul medical este aproape de momentul in care medicii vor fi nevoiti sa decida pe cine trateaza si pe cine nu. El avertizeaza ca sistemul medical este aproape de limita eficientei, iar daca nu se iau masuri, vom pierde batalia cu virusul.

Medicul Virgil Musta: Terapia Intensiva este plina. S-ar putea ca peste o zi-doua sa fii bolnav, sa ai nevoie de internare, si sa nu mai ai unde

Terapia Intensiva este plina spune medicul Virgil Musta segul sectiei de boli infectioase de la spitalul Victor Babes din Timisoara, spunand ca s-ar putea ca noii bolnavi sa nu aiba unde sa fie internati.

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )