Libnet.ro
UNICEF

15:45

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM - VEZI MECIUL ACUM PROTV TELEKOM SPORT

Antena3 Antena3,
MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM - VEZI MECIUL ACUM PROTV TELEKOM SPORT

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor. Liverpool a invins-o pe Manchester City la scor de neprezentare, 3-0, saptamana trecuta, pe Anfield,. continuă pe Antena3

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE iN LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT 2 - VIDEO

Misiune dificila pentru cetateni, care pleaca astazi cu un handicap de trei goluri in returul sfertului cu Liverpool. Partida este in direct pe Pro TV si Telekom Sport 2, de la.

Liverpool, o noua victorie cu Manchester City si calificare in semifinalele Ligii Campionilor

Liverpool s-a calificat fara emotii in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a invins-o pe Manchester City cu scorul de 2-1 0-1), in deplasare, in mansa secunda a sferturilor de.

Avancronica meciului Manchester City Liverpool

Manchester City are nevoie de o revenire dupa modelul Barcelona cu PSG sezonul precedent pentru a forta calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Pariati pe Manchester City - Liverpool

Invinsa cu 3-0 in mansa tur, Manchester City nu are decat varianta victoriei la scor mare pentru a forta calificarea in semifinale. Vedeti aici care este cota Cetatenilor pentru o revenire in stil Barcelona.

FCSB (STEAUA) - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in LIGA I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

FCSB STEAUA) - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in LIGA I. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. FCSB si CS Universitatea Craiova se vor infrunta luni, pe Arena Nationala din Bucuresti, de la ora 20,45, in etapa a patra a.

CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU LIVE in Liga 1 ONLINE STREAM VIDEO. Sansa uriasa pentru ardeleni

CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU LIVE in Liga 1 ONLINE STREAM VIDEO Gheorghe Multescu a fost numit, miercuri, in functia de antrenor al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a anuntat clubul pe site-ul sau oficial.

AS ROMA - BARCELONA LIVE LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM LOOK TV SI TELEKOM SPORT 1 - VIDEO

Marti, de la 21. 45, se disputa primele doua partide ale retururilor sferturilor de finala din Champions League. AS Roma primeste vizita lui FC Barcelona, in ceea ce pare a fi doar o formalitate pentru catalani.

Liverpool ii da lovitura de gratie lui Manchester City

Dupa 3-0 in mansa tur a urmat o noua victorie pentru Liverpool in dubla cu Manchester City, echipa care nici in acest sezon nu reuseste sa se apropie de fazele superioare din Liga Campionilor.

AS ROMA - BARCELONA LIVE VIDEO. ONLINE STREAM - Vezi meciul ACUM. TELEKOM SPORT

ONLINE STREAM - Vezi meciul ACUM. Barcelonaeste foarte aproape de semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a trecut cu 4-1 acasa de AS Roma in turul sferturilor de.

Guardiola ataca blestemul din Liga Campionilor: Ce i s-a intamplat de cand a plecat de la Barcelona

City trebuie sa remonteze, diseara ora 21. 45, Pro TV, Telekom Sport 2), esecul de proportii din tur, in fata lui Liverpool, atunci cand a incasat trei goluri in 19 minute. Din pacate pentru Pep, in ultimii ani, echipele sale au avut mai mereu astfel de prabusiri.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2378 seconds )