Libnet.ro
UNICEF

15:15

Liverpool ii da lovitura de gratie lui Manchester City

Online Sport Online Sport,
Liverpool ii da lovitura de gratie lui Manchester City

Dupa 3-0 in mansa tur a urmat o noua victorie pentru Liverpool in dubla cu Manchester City, echipa care nici in acest sezon nu reuseste sa se apropie de fazele superioare din Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Liverpool, o noua victorie cu Manchester City si calificare in semifinalele Ligii Campionilor

Liverpool s-a calificat fara emotii in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marti seara, dupa ce a invins-o pe Manchester City cu scorul de 2-1 0-1), in deplasare, in mansa secunda a sferturilor de.

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor. ONLINE STREAM - VEZI MECIUL ACUM PROTV TELEKOM SPORT

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE VIDEO in Liga Campionilor. Liverpool a invins-o pe Manchester City la scor de neprezentare, 3-0, saptamana trecuta, pe Anfield,.

Avancronica meciului Manchester City Liverpool

Manchester City are nevoie de o revenire dupa modelul Barcelona cu PSG sezonul precedent pentru a forta calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Pariati pe Manchester City - Liverpool

Invinsa cu 3-0 in mansa tur, Manchester City nu are decat varianta victoriei la scor mare pentru a forta calificarea in semifinale. Vedeti aici care este cota Cetatenilor pentru o revenire in stil Barcelona.

MANCHESTER CITY - LIVERPOOL LIVE iN LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM PRO TV TELEKOM SPORT 2 - VIDEO

Misiune dificila pentru cetateni, care pleaca astazi cu un handicap de trei goluri in returul sfertului cu Liverpool. Partida este in direct pe Pro TV si Telekom Sport 2, de la.

Pariati pe Manchester City - Manchester United

Cu o victorie in acest meci City va obtine matematic titlul in Premier League. Echipa lui Pep Guardiola are o cota mai mult decat atragatoare pentru castigarea meciului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )