Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Nu o depunem doar de dragul de a o depune sau de a rasturna acest guvern Daca nu au bani sa dubleze alocatiile il invit pe Orban sa impoziteze toate pensiile speciale

B1 B1,
Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Nu o depunem doar de dragul de a o depune sau de a rasturna acest guvern Daca nu au bani sa dubleze alocatiile il invit pe Orban sa impoziteze toate pensiile speciale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat luni seara in cadrul emisiunii Dosar de politician masurile economice ale Guvernului liberal condus de Ludovic Orban, in contextul pandemiei de COVID-19. Tot ce. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, despre motiunea impotriva PNL. Va garantez ca aceasta motiune va trece

Marcel Ciolacu a vorbit, vineri, despre o posibila motiune impotriva Guvernului PNL.

Marcel Ciolacu, despre data alegerilor locale: Vor avea loc cand nu mai exista pericol asupra populatiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus vorbit, in cadrul unui interviu, despre data la care ar putea avea loc alegerile locale.

Marcel Ciolacu: Toata lumea a luat acea poza de la Guvern ca pe un cancan. Nu e!

Marcel Ciolacu a vorbit, vineri, despre data la care ar putea avea loc alegerile locale in Romania.

MARCEL CIOLACU: Sa terminam cu Klaustrofobia

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, considera ca nu mai este nevoie de prelungirea starii de alerta, chiar daca Guvernul isi doreste acest lucru si-l ironizeaza pe presedintele Iohannis, comentand ca trebuie terminat cu Klaustrofobia.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu va vota prelungirea starii de alerta dupa 15 iunie

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca PSD nu este de acord ca starea de alerta sa fie prelungita in Romania dupa data de 15 iunie, cand ar urma sa expire, si ca social-democratii nu vo.

Surse: Marcel Ciolacu i-a anuntat pe colegii de partid ca PSD e anchetat de DNA

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat o ancheta de amploare a DNA in interiorul partidului, potrivit informatiilor obtinute de reporterii Antena 3 de la surse din cadrul PSD.

Marcel Ciolacu, atac dur la Guvernul Orban: Cele mai negre previziuni s-au adeverit!

Marcel Ciolacu a criticat dur, sambata dimineata, Guvernul Orban, pe care il acuza ca a aruncat tara in haos, austeritate si somaj.

Marcel Ciolacu propune prelungirea mandatelor alesilor locali

Pana la finalul acestei saptamani se va creiona un proiect legislativ pentru prelungirea mandatelor alesilor locali, afirma presedintele interimar PSD, Marcel Ciolacu, dupa lungi discutii cu liderii de partide, informeaza g4media. ro.

Andreea Ciolacu, nepoata presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, angajata la Institutul Cultural Roman (VIDEO)

Nepoata presedintelui interima PSD, Marcel Ciolacu, a fost angajata fara concurs drept consilier personal al sefului Institutului Cultural Roman ICR). Cu un presedinte si doi vicepresedinti, primul cu statut.

Marcel Vela, despre a treia etapa de relaxare a conditiilor: Vor fi multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat la Digi24 ca urmeaza a treia etapa de relaxare si va veni cu multe surprize placute. Cu siguranta vor fi bine primite de catre populatie, spune ministrul de Interne.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )