Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marcel Ciolacu: Lucrurile sunt scapate de sub control, vom ajunge la 10.000 de infectari pe zi, dar logica PNL si a presedintelui e una pur electorala. Specialistii nu recomanda intrarea in campanie

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Lucrurile sunt scapate de sub control, vom ajunge la 10.000 de infectari pe zi, dar logica PNL si a presedintelui e una pur electorala. Specialistii nu recomanda intrarea in campanie

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca epidemia de coronavirus a scapat cu totul de sub control, iar guvernantii ar trebui sa se concentreze pe gestionarea acestei crize, nu pe campanie si alegeri. continuă pe B1

Ciolacu: Lucrurile sunt scapate de sub control. Specialistii nu recomanda o campanie electorala

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca lucrurile sunt scapate sub control in Romania, iar prioritatea ar trebui sa fie criza sanitara. Ciolacu a explicat ca specialistii partidului - Alexandru Rafila si Adrian Streinu Cercel - nu recomanda intrarea in campania electorala.

Ciolacu: Problema nu este ziua votului. Cand creste, de fapt, numarul de cazuri COVID, in cazul in care se tin alegerile parlamentare

Marcel Ciolacu a declarat, joi, la Antena 3 ca lucrurile sunt scapate de sub control in acest moment in Romania in ceea ce priveste impactul pandemiei. Seful PSD a adaugat ca nu ziua alegerilor este problema in cazul aparitiei unui numar mai mare de cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, ci campania electorala.

Marcel Ciolacu: Suntem pe primul loc in sondaje, avem 31%! Vom fi la guvernare

Marcel Ciolacu si-a anuntat, joi, colegii ca PSD se afla pe primul loc in sondajele de opinie si ca partidul se va afla la guvernare dupa 6 decembrie. Liderul social-democrat a recunoscut in sedinta Consiliului Politic National ca sunt sanse foarte mici pentru amanarea alegerilor, dar ca PSD are sanse sa castige scrutinul.

Marcel Ciolacu: Presedintele Romaniei ar trebui sa cantareasca foarte bine oportunitatea alegerilor pe 6 decembrie. Sa vedem daca nu cumva astazi vom depasi pragul de 6.000 de cazuri (VIDEO)

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca seful statului ar trebui sa cantareasca foarte bine daca este oportuna organizare alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, liderul social-democrat dand de inteles.

Marcel Ciolacu provoaca Guvernul la o dezbatere: Specialistii PSD versus specialistii PNL

Marcel Ciolacu a declarat ca sanatatea si siguranta romanilor sunt cele mai importante si de aceea i-a provocat pe actualii guvernanti sa participe la o dezbatere - specialistii PSD versus specialistii PNL. Liderul social-democratilor a anuntat ca profesorul Alexandru Rafila este pregatit pentru o astfel de dezbatere.

CONSILIER AL LUI TRUMP: Nu vom putea tine pandemia sub control

Un consilier de rang inalt al presedintelui american Donald Trump a recunoscut ca Statele Unite nu vor tine sub control pandemia de coronavirus, relateaza Digi24.

MARCEL CIOLACU: Presedintele ar trebui sa asculte sfaturile specialisilor privind data alegerilor

Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa asculte sfaturile specialistilor in ceea ce priveste data alegerilor parlamentare, pentru ca prioritatea romanilor este sanatatea, a declarat, astazi, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, un nou atac dur la adresa Guvernului: Cum opresti acest trend ascendent, cu campanie electorala?

Marcel Ciolacu a lansat joi noi critici dure la adresa Guvernului Orban. Liderul PSD a spus ca prioritatile statului ar trebui sa fie in acest moment sanatatea romanilor, nu alegerile parlamentare. Ciolacu a adaugat ca PSD este pregatit pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie, dar doreste sa auda ce spun specialistii, in contextul numarului tot mai mare de infectari.

Marcel Ciolacu a dezvaluit cine i-a facut pozele de la restaurant

Marcel Ciolacu a dezvaluit, joi, in exclusivitate la Antena 3, cine i-a facut pozele la restaurant.

Marcel Ciolacu despre Ion Ganea, senatorul exclus din PSD: Doamna Gorghiu l-a convins pe domnul general in rezerva si turnator al securitatii sa nu vina

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara ca Senatul este blocat in acest moment si ca Ion Ganea, senatorul abia exclus de PSD din partid, este turnator al securitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )