Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, pe retelele de socializare un mesaj de Anul Nou prin care le multumeste romanilor pe care ii considera adevaratii eroi ai acestui an. El a criticat si clasa politica pe care o acuza ca s-a jucat clandestin cu vietile tuturor. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru romani, in ajun de Anul Nou. Ciolacu este de parere ca adevaratii eroi ai acestui an sunt romanii, iar cea mai buna lectie pe care a adus 2020 este faptul.

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: A fost un an teribil! A fost un an de razboi

Ludovic Orban, presedintele PNL, a transmis un mesaj de Anul Nou, cu numai cateva ore inainte de trecerea in anul 2021, intr-o postare pe Facebook, ocazie cu care a multumit medicilor si intregului personal medical din spitale.

Mesajul lui Marcel Ciolacu de Anul Nou: Va indemn sa va ridicati si sa va faceti auzita vocea din nou

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a cerut romanilor sa se ridice si sa-si faca vocea auzita in mesajul sau de Anul Nou. Liderul celui mai mare partid din Romania mai spune ca urmeaza un an greu in care romanii vor invinge virusul si isi vor lua vietile inapoi, potrivit Mediafax.

Florin Citu, promisiune in mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

In ultima zi din an, Prim-ministrul Florin Citu le promite romanilor ca el si echipa sa vor face totul ca economia sa se relanseze in 2021, printr-un mesaj de Anul Nou publicat pe o retea de socializare.

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

Marcel Ciolacu: 2021 se anunta un an al austeritatii, un an extrem de greu pentru milioane de familii. Va indemn sa va ridicati!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, joi, in mesajul de Anul Nou, ca 2020 a fost un an teribil, iar romanii au fost eroii acestei perioade. Ciolac sustine ca 2021 va fi un an al austeritatii si-i indeamna pe romani sa se ridice si sa-si faca din nu vocea auzita. Ne vom intoarce in 2021 sa zdrobim definitiv coalitia pierzatorilor, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu: PNL i-a pacalit cu cinism pe copiii tarii cu alocatiile

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac dur la adresa PNL si a Guvernului Citu, dupa ce prim-ministrul a anuntat ca alocatiile copiilor nu vor fi majorate cu 40% in 2021, ci doar cu 20%, chiar daca Guvernul Orban promisese ca alocatiile vor fi majorate de doua ori, cu cate 20%, in anul 2021.

Marcel Ciolacu: Citu si-a dat arama pe fata! A dat oficial startul austeritatii!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un atac la adresa prim-ministrului Florin Citu, dupa ce acesta a anuntat planul economic al Guvernului pentru anul viitor.

MARCEL CIOLACU: Cabinetul Citu a dat oficial startul austeritatii

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Guvernul Citu nu a avut nevoie decat de cateva zile pentru a-si da arama pe fata, iar astazi a dat oficial startul austeritatii prin decizia de a stopa cresterea valorica a prestatiilor sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )