Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: A fost un an teribil! A fost un an de razboi

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, mesaj de Anul Nou: A fost un an teribil! A fost un an de razboi

Ludovic Orban, presedintele PNL, a transmis un mesaj de Anul Nou, cu numai cateva ore inainte de trecerea in anul 2021, intr-o postare pe Facebook, ocazie cu care a multumit medicilor si intregului personal medical din spitale. continuă pe Antena3

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Au vrut sa subjuge Romania in 2020. Nu i-ati lasat. Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, pe retelele de socializare un mesaj de Anul Nou prin care le multumeste romanilor pe care ii considera adevaratii eroi ai acestui an. El a criticat si clasa politica pe care o acuza ca s-a jucat clandestin cu vietile tuturor.

Florin Citu, promisiune in mesajul de Anul Nou: Vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

In ultima zi din an, Prim-ministrul Florin Citu le promite romanilor ca el si echipa sa vor face totul ca economia sa se relanseze in 2021, printr-un mesaj de Anul Nou publicat pe o retea de socializare.

Ludovic Orban: A fost un an de razboi, avem speranta ca se va sfarsi in curand

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a transmit un mesaj de Anul Nou pe pagina sa de Fac.

Marcel Ciolacu, mesaj de Anul Nou: Romanii sunt adevaratii eroi ai acestui an!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru romani, in ajun de Anul Nou. Ciolacu este de parere ca adevaratii eroi ai acestui an sunt romanii, iar cea mai buna lectie pe care a adus 2020 este faptul.

Florin Citu, mesaj de Anul Nou pentru romani: Va promit ca eu si echipa mea vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis, joi, un mesaj de Anul Nou. Seful Guvernului promite ca el si echipa sa de la Palatul Victoria vor lua masuri pentru ca economia Romaniei sa se relanseze in 2021. Totodata,.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ DE ANUL NOU: Reintoarcerea la normalitatea care ne lipseste e tot mai aproape

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu prilejul Anului Nou in care subliniaza ca reintoarcerea la normalitatea de dinainte de pandemia de COVID-19 este tot mai aproape, dar arata ca acest lucru depinde de fiecare dintre noi.

Mesajul lui Florin Citu, de Anul Nou: Va promit ca vom face totul ca economia sa se relanseze in 2021

Premierul Florin Citu a transmis joi un mesaj de multumire romanilor, de Anul Nou. El promite ca impreuna cu echipa sa va face totul pentru a relansa economia nationala in 2021. Si declara ca se incheie un an greu, in care cat a fost in calitatea de ministru de Finante tot ce a facut s-a bazat pe profesionalism si transparenta.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: Reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou in care le-a spus romanilor ca reintoarcerea la normalitate este tot mai aproape. El le-a cerut romanilor sa fie in continuare responsabili si le-a multumit cadrelor medicale implicate in lupta cu virusul.

Mesajul viral al SRI, pentru romani, de Anul Nou

Serviciul Roman de Informatii a trimis joi, un mesaj inedit de Anul Nou. Daca anul trecut SRI le transmitea romanilor, traditionala urare de La multi ani, insotita de o felicitare pe care aparea mesajul inca un an se incheie cu bine. Misterul lerului ramane intact, in 2020 pe felicitare apar un binoclu si mesajul Sa ne vedem sanatosi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )