Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marcel Ciolacu: Prezentul este negru iar viitorul, la fel de negru, cand vine vorba de invatamant

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu: Prezentul este negru iar viitorul, la fel de negru, cand vine vorba de invatamant

Liderul PSD Marcel Ciolacu a argumentat necesitatea majorarii alocatiilor, in contextul realitatilor din invatamantul romanesc in timp de pandemie. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului si nu va fi validat ca deputat in viitorul Parlament daca va castiga aceasta demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Marcel Ciolacu a negat, luni, la Antena 3 ca ar viza postul de premier in viitorul guvern PSD. Liderul social-democrat a spus ca partidul sau pregateste o garnitura de ministri foarte bine pregatita pentru a face fata perioadei dificile prin care trece Romania.

Marcel Ciolacu: Voi demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala. La fel am facut si acum patru ani, la fel voi face si acum,.

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Marcel Ciolacu, declaratie halucinanta despre antidotul salvator: Mai bine fac COVID decat sa ma vaccinez

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se arata sceptic cu privire la sosirea vaccinului anti-COVID-19 la sfarsitul lui decembrie, asa cum este anuntat de autoritati. Cu toate acestea, politicianul a confirmat faptul ca nu s-ar vaccina, criticandu-i pe colegi din alte ministere care fac deja liste in asteptarea vaccinului, chiar daca nu fac parte din categoriile prioritare.

MARCEL CIOLACU: Adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL

Marcel Ciolacu a declarat ca adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Liderul PSD a adaugat ca Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La randul sau, reprezentantul Romaniei la OMS si cel care deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti Alexandru Rafila a prezentat cateva masuri propuse de partid pentru ca oamenii sa poata vota in siguranta, scrie News.

Marcel Ciolacu: Adevaratul virus cu care se confrunta astazi Romania se numeste incompetenta, se numeste neglijenta pe scurt, PNL. Singurul vaccin anti-Orban este votul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca, pentru a putea opri pandemia, trebuie sa oprim mai intai PNL sa guverneze. Sa il oprim pe Orban sa inchida scoli, biserici, piete, sa il oprim pe.

Marcel Ciolacu: Iohannis nu mai este Presedintele Romaniei!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reactionat dupa declaratiile Presedintelui Klaus Iohannis de marti: Cred ca este singurul Presedinte al unui stat al UE care s-a transformat intr-un politruc si un purtator de cuvant al unui partid. in campanie electorala, ceea ce este si mai grav a spus acesta, in direct la Antena3, fiind invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru Iohannis, dupa ce presedintele a dat vina pe PSD pentru lipsurile din pandemie

Marcel Ciolacu a afirmat ca este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL. Liderul PSD a adaugat ca seful statului este un agent electoral mincinos al Partidului Sau si nu este preocupat de sanatatea si viata romanilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )