Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marcel Ciolacu: Adevaratul virus cu care se confrunta astazi Romania se numeste incompetenta, se numeste neglijenta pe scurt, PNL. Singurul vaccin anti-Orban este votul

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Adevaratul virus cu care se confrunta astazi Romania se numeste incompetenta, se numeste neglijenta pe scurt, PNL. Singurul vaccin anti-Orban este votul

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, sustine ca, pentru a putea opri pandemia, trebuie sa oprim mai intai PNL sa guverneze. Sa il oprim pe Orban sa inchida scoli, biserici, piete, sa il oprim pe. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL

Marcel Ciolacu a declarat ca adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Liderul PSD a adaugat ca Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La randul sau, reprezentantul Romaniei la OMS si cel care deschide lista PSD la Camera Deputatilor in Bucuresti Alexandru Rafila a prezentat cateva masuri propuse de partid pentru ca oamenii sa poata vota in siguranta, scrie News.

Ciolacu: Adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL. Singurul vaccin anti-Orban este votul

Marcel Ciolacu a declarat ca adevaratul virus in Romania se numeste neglijenta, incompetenta, pe scurt PNL, iar singurul vaccin anti-Orban este votul. Liderul PSD a adaugat ca Executivul liberal trebuie oprit prin vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

MARCEL CIOLACU: Poate ar trebui o regula - ca nu ai voie sa fii judecator CCR daca ai fost membru intr-un partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca ar trebui impusa o regula - sa nu aiba voie sa fie judecatori la Curtea Constitutionala persoanele care au fost intr-un partid politic.

MARCEL CIOLACU: Daniel Tudorache nu mai este membru al PSD, nu va fi validat de viitorul Parlament

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, nu mai este membru al partidului si nu va fi validat ca deputat in viitorul Parlament daca va castiga aceasta demnitate la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

De ce e PSD inamicul politic nr. 1? Marcel Ciolacu, invitat joi, de la ora 11.00, la interviurile HotNews LIVE

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este invitat joi, de la ora 11. 00, la interviurile HotNews LIVE. Este PSD-ul de acum altul decat PSD-ul lui Dragnea? Cat de responsabil este PSD pentru starea sistemului de sanatate din Romania care se chinuie sa faca fata crizei sanitare? Dar pentru situatia economica? Care este miza razboiului cu Klaus Iohannis si PNL? Sunt cateva dintre intrebarile la care Marcel Ciolacu va raspunde. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Marcel Ciolacu ii raspunde lui Klaus Iohannis: Nu ma simt responsabil de starea actuala a sanatatii din Romania

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat, joi, ca nu se simte responsabil de starea actuala a sanatatii din Romania. Liderul social-democrat a raspuns astfel criticilor venite din partea presedintelui Klaus.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora. Cine va fi ministrul Educatiei in viitorul guvern PSD. Nume surpriza si la Finante sau Justitie

Marcel Ciolacu a negat, luni, la Antena 3 ca ar viza postul de premier in viitorul guvern PSD. Liderul social-democrat a spus ca partidul sau pregateste o garnitura de ministri foarte bine pregatita pentru a face fata perioadei dificile prin care trece Romania.

Marcel Ciolacu: Categoric vom intra in lockdown dupa alegerile parlamentare

Romania va intra in carantina dupa alegerile parlamentare, considera liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu: Nu au cum sa stapaneasca fenomenul.

Marcel Ciolacu: Romanii sunt mintiti! Asa procedeaza Guvernul ca sa raporteze mai putine infectari!

Marcel Ciolacu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca romanii sunt mintiti si a explicat cum procedeaza Guvernul pentru a raporta un numar mai mic de infectari pentru a arata ca Romania se afla pe un plafon al infectarilor.

Victor Ponta si Eugen Tomac, despre anuntul demisiei lui Marcel Ciolacu din Parlament: O pacaleala Asta este o ipocrizie fara margini (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Eugen Tomac, presedintele PMP, au vorbit luni seara, in Talk B1, moderata de Tudor Musat, despre anuntul lui Marcel Ciolacu, conform caruia va demisiona din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )