Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marcel Ciolacu, propus pentru sefia Camerei Deputatilor:Sotia mea mi-a dat azi un mesaj cu trei nume: Adrian Nastase, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, propus pentru sefia Camerei Deputatilor:Sotia mea mi-a dat azi un mesaj cu trei nume: Adrian Nastase, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, propus de social-democrati pentru sefia Camerei Deputatilor, le-a povestit jurnalistilor ca a primit un mesaj de ingrijorare de la sotia sa. continuă pe Adevărul

Opozitia are un candidat comun pentru sefia Camerei Deputatilor. PNL, USR si PMP o propun pe Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, este candidatul comun al PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor, decizia fiind luata marti seara.

Cine este Stelian Ion, propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor

Dan Barnea a facut declaratii marti-dupa amiaza, cu privire la candidatul pentru sefia Camerei Deputatilor. Seful USR a sustinut ca propunerea din partea partidului este Stelian Ion. Stelian Ion este.

DAN BARNA, USR: Propunerea USR pentru sefia Camerei Deputatilor - Stelian Ion

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, astazi, ca partidul sau va purta discutii cu celelalte partide din opozitie pentru a avea candidat unic la sefia Camerei Deputatilor.

Cine se bate pentru sefia Camerei Deputatilor. Opozitia nu a inteles nimic din alegeri: e tot dezbinata. Surse: USR a refuzat candidatul comun

PNL si USR nu s-au inteles pe o propunere comuna a Opozitiei pentru sefia Camerei Deputatilor. Liberalii au incercat sa negocieze, dar s-au lovit de refuzul categoric al USR, sustin surse politice pentru Adevarul. Partidul condus de Dan Barna il sustine pe deputatul Stelian Ion, in timp ce PNL incearca sa o impuna pe Raluca Turcan, care si-a asigurat sprijinul PMP si al unor deputati din grupul minoritatilor nationale.

Pro Romania intra in cursa pentru sefia Camerei Deputatilor: Vom avea candidat propriu

Deputatii Pro Romania vor avea, cel mai probabil, un candidat propriu pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, marti, Daniel Constantin, lider al partidului. Nu ne-am intalnit,.

USR, despre candidatul la sefia Camerei Deputatilor: E de dorit sa avem un candidat unic al Opozitiei. Propunerea noastra, Stelian Ion

Dan Barnea a facut declaratii cu privire la candidatul pentru sefia Camerei Deputatilor. Presedintele USR sustine ca e de dorit ca acest candidat sa fie unul unic al Opozitiei, iar ca propunere il are pe.

USR si PNL se bat pe sefia Camerei Deputatilor. Cele doua partide au candidati separati - SURSE

Tensiuni mari in Opozitie. PNL si USR nu se inteleg asupra unui candidat comun pentru sefia Camerei Deputatilor. Surse politice spun ca fiecare formatiune va avea prorpiul candidat. USR nu doreste sa o.

Opozitia s-a unit: Raluca Turcan, propunerea PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor

PNL, USR si PMP fac front comun pentru a castiga functia de presedinte al Camerei Deputatilor dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare si vacantarea acestei pozitii. intr-o declaratie de presa.

Propunere-surpriza la sefia Camerei Deputatilor din partea opozitiei

Propunere-surpriza la sefia Camerei Deputatilor din partea opozitiei. Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a anuntat marti ca este propunerea comuna a opozitiei pentru a prelua functia de presedinte al.

Victor Ponta ar putea sa-l inlocuiasca pe Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor

Victor Ponta a declarat, luni seara, ca nu exclude sa preia sefia Camerei Deputatilor, dupa ce liderul PSD, Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. Postul este vacant.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )