Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu (PSD): A-l pretui pe Eminescu inseamna sa dovedesti ca stat prin fapte, nu doar prin palavre respectul cuvenit Educatiei si Culturii nationale, care astazi sufera cumplit

B1 B1,
Marcel Ciolacu (PSD): A-l pretui pe Eminescu inseamna sa dovedesti ca stat prin fapte, nu doar prin palavre respectul cuvenit Educatiei si Culturii nationale, care astazi sufera cumplit

Marcel Ciolacu a amintit ca in urma cu un deceniu Parlamentul a adoptat o lege initiata de 50 de parlamentari social-democrati si de actorul Mircea Diaconu, prin care ziua de nastere a marelui poet national. continuă pe B1

Ciolacu: A-l pretui pe Eminescu inseamna sa dovedesti ca stat respectul cuvenit Educatiei si Culturii nationale, domenii care astazi sufera cumplit!

Cu ocazia zilei de 15 ianuarie, Marcel Ciolacu a transmis un mesaj prin care aminteste ca, prin legea initiata de parlamentari PSD si de actorul Mircea Diaconu acum un deceniu, ziua de nastere a poetului Mihai Eminescu a devenit Ziua Culturii Nationale. Mai mult, presedintele PSD a declarat ca vorbele poetului ar trebui sa fie prezente azi in discutiile tuturor liderilor actualei puteri, cu precadere in privinta invatamantului.

Marcel Ciolacu: Bani pentru pastrarea nivelului de trai al romanilor ar fi, daca ei nu i-ar cheltui cu pilele si politrucii lor

Marcel Ciolacu sustine ca guvernarea PNL - USR - PLUS este preocupata doar de tragerea la sorti a functiilor, pentru a-si multumi clientela politica si ca Partidul Social Democrat va prezenta o alternativa de buget pentru a demonstra ca bani pentru pastrarea nivelului de trai al romanilor ar fi, daca ei nu i-ar cheltui cu pilele si politrucii lor.

Marcel Ciolacu: Recitindu-l pe Eminescu, realizam cat de actuale sunt ideile sale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca ideile lui Mihai Eminescu sunt actuale, in ciuda faptului ca sunt scrise acum un veac si jumatate. Mai ales in privinta invatamantului, vorbele lui Eminescu ar trebui sa fie azi in discutiile tuturor liderilor actualei puteri.

Premierul Citu vrea sa vanda pe nimic companiile de stat, sustine liderul PSD, Marcel Ciolacu

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca premierul Florin Citu intentioneaza sa vanda pe nimic.

Marcel Ciolacu: Singurul obiectiv al CDR2.0 este impartirea tuturor functiilor posibile pentru a-si indestula intreaga clientela de partid

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, marti, ca singurul obiectiv al coalitiei de guvernare este impartirea tuturor functiilor posibile pentru a-si indestula intreaga clientela de partid. Chiar si directorii de scoli cu rezultate de exceptie sunt inlocuiti cu politrucii si pilele PNL si USR-PLUS, afirma Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Directorii de scoli competenti sunt inlocuiti cu pilele PNL si USR-PLUS. Singurul obiectiv al CDR 2.0 e sa-si indestuleze clientela de partid

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat actuala coalitie de guvernare ca si-a incalcat o alta promisiune de campanie, aceea a depolitizarii institutiilor publice. Ciolacu acuza mai ales PNL si USR-PLUS ca.

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie.

Marcel Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii! Vrea sa vanda pe nimic! cele mai puternice si mai rentabile companii de stat!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii se vor opune cu toate fortele proiectului premierului Florin Citu de abrogare a Legii initiate si votate de PSD anul trecut privind neinstrainarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )