Libnet.ro
UNICEF

19:45

Marcel Vela, mesaj pentru proprietarul de elicopter privat care a ajutat la salvarea oamenilor din calea viiturii

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, mesaj pentru proprietarul de elicopter privat care a ajutat la salvarea oamenilor din calea viiturii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a tinut sa le multumeasca tuturor celor care s-au mobilizat pentru salvarea oamenilor afectati de inundatiile ce s-au abatut asupra vestului tari, unde in ultimele zile a plouat cat pentru trei luni. Marcel Vela a tinut sa il aminteasca pe afaceristul Romeo Dunca, proprietarul unei elicopter care nu a ezitat sa ajute autoritatile in salvarea oamenilor izolati de viitura. continuă pe Antena3

Marcel Vela, dupa ploile torentiale care au afectat mai multe judete: Riscam sa avem victime, dar am reusit sa le salvam

Marcel Vela, ministrul de Interne, se afla in judetul Caras-Severin pentru a evalua pagubele provocate de ploile torentiale din ultimele zile. Vela a spus ca autoritatile au avut in plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane din cauza inundatiilor.

MARCEL VELA : Intervenim in zece judete inundate

Autoritatile intervin in zece judete inundate, a anuntat ministrul de Interne Marcel Vela, precizand ca prioritatea o reprezinta salvarea vietilor omenesti si limitarea pagubelor materiale, potrivit News. ro.

Marcel Vela, mobilizare totala si operatiuni de salvare pe cod rosu: Evacuam 500 de persoane

Marcel Vela a anuntat mobilizarea totala in zonele afectate de cod rosu, dupa ce Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, o avertizare de inundatii si depasiri ale Cotelor de Aparare, valabila pana vineri dimineata pe rauri din judetele Timis, Caras Severin, Hunedoara si Arad.

Marcel Pavel, primul mesaj din spital: Aceasta nenorocire care s-a abatut asupra mea, fiindu-mi aproape fatala

Marcel Pavel a transmis primul mesaj pe o retea sociala dupa ce a fost internat in spital, fiind confirmat pozitiv cu coronavirus.

Gabriela Firea, mesaj pentru apostolii apocalipsei: Va veni si ziua decontului!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis sambata un mesaj ferm pentru apostolii apocalipsei. Ea le-a cerut ferm redeschiderea spitalului Colentina, considerand ca nu exista nicio motivatie pentru care acesta a ramas inchis pentru pacientii cronici.

Ludovic Orban, mesaj pentru industria ospitalitatii. Cand se redeschid restaurantele

Premierul Ludovic Orban le-a transmis oamenilor de afaceri din industria ospitalitatii, care au cerut insistent redeschiderea afacerilor, ca, daca se va putea, masurile de restrictie vor fi relaxate, daca nu, nu.

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )