Libnet.ro
UNICEF

11:45

Marcel Vela: Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

B1 B1,
Marcel Vela: Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri seara ca romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa, in functie de zona de. continuă pe B1

MARCEL VELA; Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

Romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa, in functie de zona de manifestare, anunta miercuri seara ministrul de Interne, Marcel Vela.

Vela: Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT despre fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

Romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT despre fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa, in functie de zona, a anuntat miercuri seara ministrul de Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela: Romanii vor primi avertizari prin RO-ALERT in cazul unor situatii deosebite declansate de vreme severa

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, a anuntat miercuri, dupa sedinta Comandamentului de iarna, ca cetatenii vor fi anuntati prin sistemul de avertizare RO-ALERT de eventuale situatii deosebita declansate de vremea severa, in functie de zona in care acestea se vor manifesta.

Romanii vor fi avertizati prin RO-ALERT in legatura cu vremea severa

Romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea se.

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a votat la Caransebes: Am votat pentru o lume mai buna

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat duminica, putin dupa ora 7. 00, la o sectie din Caransebes. Marcel Vela a votat in judetul Caras-Severin, la scurt timp dupa deschiderea.

MARCEL VELA: Am votat pentru o lume mai buna

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a declarat astazi, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca a votat pentru o lume mai buna.

Mai putine incidente la alegerile parlamentare din 6 decembrie, decat la scrutinul din 2016. Ministrul Internelor, Marcel Vela: in ziua votului, s-a inregistrat o scadere cu 42% a numarului de sesizari (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, ca alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au desfasurat fara incidente importante. intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul MAI, Vela a.

Marcel Vela: Vom organiza si in acest an Ziua portilor deschise in cladirea fostului Comitet Central al PCR (VIDEO)

Ministrul Afacerlor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa la sediul MAI, ca si in acest an va fi organizata Ziua portilor deschise in cladirea fostului Comitet Central CC) al.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )