Libnet.ro
UNICEF

18:15

Marcel Vela: Romanii vor primi avertizari prin RO-ALERT in cazul unor situatii deosebite declansate de vreme severa

Antena3 Antena3,
Marcel Vela: Romanii vor primi avertizari prin RO-ALERT in cazul unor situatii deosebite declansate de vreme severa

Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, a anuntat miercuri, dupa sedinta Comandamentului de iarna, ca cetatenii vor fi anuntati prin sistemul de avertizare RO-ALERT de eventuale situatii deosebita declansate de vremea severa, in functie de zona in care acestea se vor manifesta. continuă pe Antena3

MARCEL VELA; Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

Romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa, in functie de zona de manifestare, anunta miercuri seara ministrul de Interne, Marcel Vela.

Marcel Vela: Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri seara ca romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa, in functie de zona de.

Vela: Romanii vor fi anuntati prin RO-ALERT despre fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa

Romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT despre fiecare situatie deosebita declansata de vremea severa, in functie de zona, a anuntat miercuri seara ministrul de Interne, Marcel Vela.

Romanii vor fi avertizati prin RO-ALERT in legatura cu vremea severa

Romanii vor fi anuntati prin sistemul RO-ALERT de fiecare situatie deosebita declansata de vremea se.

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a votat la Caransebes: Am votat pentru o lume mai buna

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat duminica, putin dupa ora 7. 00, la o sectie din Caransebes. Marcel Vela a votat in judetul Caras-Severin, la scurt timp dupa deschiderea.

MARCEL VELA: Am votat pentru o lume mai buna

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a declarat astazi, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca a votat pentru o lume mai buna.

Mai putine incidente la alegerile parlamentare din 6 decembrie, decat la scrutinul din 2016. Ministrul Internelor, Marcel Vela: in ziua votului, s-a inregistrat o scadere cu 42% a numarului de sesizari (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, ca alegerile parlamentare din 6 decembrie s-au desfasurat fara incidente importante. intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul MAI, Vela a.

Marcel Vela: Vom organiza si in acest an Ziua portilor deschise in cladirea fostului Comitet Central al PCR (VIDEO)

Ministrul Afacerlor Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri, intr-o declaratie de presa la sediul MAI, ca si in acest an va fi organizata Ziua portilor deschise in cladirea fostului Comitet Central CC) al.

Clientii elefant.ro vor primi produsele si la oficiile Postei Romane. Ce acuzatii s-au adus retailerului si altei firme de curierat

Produsele comandate de clientii elefant. ro vor putea fi livrate si prin oficiile Postei, fiind astfel posibil sa nu se mai inregistreze intarzieri sau chiar retururi nesolicitate, asa cum au anuntat recent unii dintre clientii retailerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )