Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mare atentie pentru cei care vor sa-si petreaca weekend-ul la munte! Risc mare de avalansa in Fagaras

Adevărul Adevărul,
Mare atentie pentru cei care vor sa-si petreaca weekend-ul la munte! Risc mare de avalansa in Fagaras

Potrivit buletinului nivometeorologic emis de catre Centrul de Prognoza Sibiu, in Muntii Fagarasriscul de avalansa este de gradul 3 la altitudini de peste 1800 de metri si de gradul 2 la altitudini inferioare. Toate traseele montane din judetul Arges care se afla la altitudini superioare celei de 1500 de metri sunt si vor ramane inchise. continuă pe Adevărul

Mica revolutie din agricultura anuntata de guvern: numarul taranilor si micilor fermieri care vor putea lua bani europeni va creste de sase ori

Guvernul condus de inginerul horticultor Dacian Ciolos a anuntat luni intr-un sat din judetul Alba o mica revolutie pentru satul romanesc: un pachet de masuri care sa creasca exponential numarul micilor fermieri care pot lua bani europeni. Plecand de la constatarea bazata pe o cercetare academica, potrivit careia fermele foarte mari nu raspund nevoilor sociale, in zonele cu cele mai mari ferme din Romania sunt si zonele cu cele mai intinse pungi de saracie, guvernul a anuntat o serie de masuri prin care numarul taranilor care vor putea lua fonduri europene ar putea creste exponential. Printre masuri se numara scaderea pragului de productivitate, dar si eliminarea unor acte birocratice, precum si eliminarea prevederii privind detinerea unei suprafete agricole compacte pentru cei care solicita bani UE pe anumite masuri din PNDR. Daca planul lansat de Ciolos va functiona si fermele mici vor deveni mai productive, unul dintre efecte ar putea fi scaderea tendintei de vanzare a micilor terenuri agricole.

La sfarsitul acestei saptamani are loc targul de joburi Angajatori de TOP Ce spun cei care si-au gasit job in urma evenimentelor anterioare?

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, se apropie. Saptamana aceasta, cei care locuiesc in Bucuresti sau in orasele apropiate dedica 2 zile pentru cariera. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului.

[P] Pregateste-ti CV-ul si vino la cel mai mare targ de joburi! Ce spun cei care si-au gasit job la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti?

Cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP, se apropie. Evenimentul va avea loc vineri si sambata, 25-26 martie, la Sala Palatului. Indiferent daca esti un candidat cu experienta sau esti la inceput de cariera, nu uita sa treci in agenda prezenta la eveniment. Cele 5000 de oportunitati de cariera deschise de companii sunt adresate atat profesionistilor, 17% dintre joburi sunt pentru candidatii senior level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 56% sunt pentru candidatii entry-level.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 21-27 martie

Iata ce va rezerva astrele in perioada 21-27 martie 2016, potrivit Astrocafe. ro. Berbec Putini sunt cei care vor mai putea sa iti stea in drum, incepand din aceasta saptamana. Energia nu-ti va.

Cinci frati au ramas orfani. Cei care doresc pot dona pentru ei

Povestea trista a cinci frati din Vaslui care au ramas orfani a fost prezentata luni, la emisiunea Sinteza zilei, unde Mihai Gadea a facut un apel umanitar pentru ajutorul copiilor. Cazul mamei lor,.

ANPC va stabili care vor fi recuperatorii de creante

Societatile care doresc sa recupereze creante vor fi obligate sa se inregistreze la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC), incepand cu data de 21 iulie 2016, iar activitatile de recuperare creante vor putea fi desfasurate doar de entitatile admise de Autoritate, potrivit proiectului de Ordonanta prin care urmeaza sa fie transpusa Directiva privind contractele de credit ipotecar.

Belgia intentioneaza sa introduca principiul privarii automate de libertate pentru persoanele care revin din Siria

Belgia intentioneaza sa introduca principiul privarii automate de libertate pentru toate persoanele care revin din Siria, scrie marti seara Le Soir, preluat de 7sur7. be.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )