Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marea Britanie cere UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste

B1 B1,
Marea Britanie cere UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste

Marea Britanie a cerut Uniunii Europene sa introduca aripa militara a organizatiei siite libaneze Hezbollah pe lista entitatilor teroriste. Solicitarea urmeaza sa fie discutata in luna iunie de un grup specia. continuă pe B1

Marea Britanie cere UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste.

Marea Britanie a cerut Uniunii Europene sa introduca aripa militara a organizatiei siite libaneze Hezbollah pe lista entitatilor teroriste. Solicitarea urmeaza sa fie discutata in luna iunie de un grup special de lucru european. Autoritatile britanice au argumentat ca militanti ai miscarii islamiste sunt implicati in comiterea atentatului antiisraelian din Bulgaria, potrivit Ynetnews, citat de b1. ro. Cerem Europei sa raspunda in mod colectiv si puternic la atentatul terorist comis la .

Marea Britanie ar fi solicitat UE sa introduca aripa militara a Hezbollah pe lista entitatilor teroriste

Marea Britanie a cerut Uniunii Europene sa introduca aripa militara a organizatiei siite libaneze Hezbollah pe lista entitatilor teroriste, argumentand ca militanti ai miscarii islamiste sunt implicati in.

VIDEO O tanara din Swaziland cere azil erotic in Marea Britanie

O tanara din Swaziland a solicitant de azil in Marea Britanie dupa ce a respins avansurile poliamoroase ale regelui Mswati al III-lea si a refuzat sa se alature haremul lui de 13 neveste.

Studiu: Marea Britanie, plina de cartiere cu familii intregi dependente de ajutoarele sociale

Ingrijorator de multe cartiere din Marea Britanie sunt dependente de ajutoarele sociale primite din partea statului, unde mai mult de jumatate din rezidentii apti de munca sunt traiesc doar de pe urma ajutorului de somaj, potrivit unui studiu recent. De asemenea, unul din cinci copii traieste in familii ai caror parinti sunt ambii someri, iar guvernul cheltuie o treime din bugetul national pe ajutoarele sociale.

VIDEO Google, banuit de evaziune fiscala masiva in Marea Britanie

Un fost angajat al Google continua razboiul impotriva Google in Marea Britanie cu o serie de acuzatii la adresa gigantului online, in privinta modalitatilor prin care Google evita plata taxelor.

FOTO: Marea Britanie isi intareste armata cu o noua unitate de catei-soldat

Opt catelusi au devenit cei mai recenti recruti ai Ministrului de Aparare din Marea Britanie. Patrupedele vor trece prin antrenamente riguroase, pentru a face parte dintr-o echipa de elita a armatei britanice, detectand explozibilele din Afghanistan.

FOTO Marea Britanie isi intareste armata cu o noua unitate de catei-soldat

Opt catelusi au devenit cei mai recenti recruti ai Ministrului de Aparare din Marea Britanie. Patrupedele vor trece prin antrenamente riguroase, pentru a face parte dintr-o echipa de elita a armatei britanice, detectand explozibilele din Afganistan.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )