Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO Marea Britanie isi intareste armata cu o noua unitate de catei-soldat

Adevărul Adevărul,
FOTO Marea Britanie isi intareste armata cu o noua unitate de catei-soldat

Opt catelusi au devenit cei mai recenti recruti ai Ministrului de Aparare din Marea Britanie. Patrupedele vor trece prin antrenamente riguroase, pentru a face parte dintr-o echipa de elita a armatei britanice, detectand explozibilele din Afganistan. continuă pe Adevărul

FOTO: Marea Britanie isi intareste armata cu o noua unitate de catei-soldat

Opt catelusi au devenit cei mai recenti recruti ai Ministrului de Aparare din Marea Britanie. Patrupedele vor trece prin antrenamente riguroase, pentru a face parte dintr-o echipa de elita a armatei britanice, detectand explozibilele din Afghanistan.

Noul Logan MCV porneste de la sub 8.300 euro in Marea Britanie, preturile pentru Romania inca indisponibile

A doua generatie a breakului Logan MCV are un pret de pornire de 6. 995 lire in Marea Britanie, echivalentul a sub 8. 300 euro, a anuntat Dacia UK. Preturile pentru piata romaneasca nu sunt inca disponibile, dar este de asteptat ca masina sa fie mai scumpa cu circa 600 euro, avand in vedere preturile mai mici decat in Romania practicate de Dacia in Marea Britanie pentru restul modelelor.

Peste 100.000 de romani si bulgari lucreaza in Marea Britanie, potrivit datelor oficiale (BBC)

Peste 100. 000 de cetateni romani si bulgari lucreaza in prezent in Marea Britanie, indica date oficiale in legatura cu ocuparea fortei de munca, citate de BBC News online. Oficiul National britanic pentru Statistica ONS) a dat publicitatii un raport detaliat cu privire la numarul imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie care a crescut intr-un an cu aproximativ 15 la suta inainte de eliminarea restrictiilor de pe piata muncii, in 2014, citeaza Agerpres.

Francois Hollande: UE poate supravietui si fara Marea Britanie

Presedintele francez Francois Hollande ataca Marea Britanie, afirmand ca Uniunea Europeana va putea supravietui fara Regatul Unit, iar premierul britanic David Cameron risca oricum scindarea UE, in timp ce masurile sale de austeritate reprezinta un esec.

Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Pamantul britanic a devenit un adevarat paradis tropical ce ofera turistilor doze de exclusivism la pachet cu un sejur exotic. De la celebra Burntisland pana la Insula Lundy, situata in gura larga a canalului Bristol, Marea Britanie detine cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Coreea de Nord in miniatura, in Marea Britanie. Cum traiesc refugiatii care au fugit de regimul lui Kim Jong-un

Jurnalistii CNN au realizat un reportaj despre Coreea de Nord in miniatura, din Marea Britanie, in contextul in care este cunoscut faptul ca nord-coreenii nu pot parasi tara, ei si familiile lor fiind aspru.

Numarul romanilor si bulgarilor angajati in Marea Britanie a crescut cu 15% fata de anul trecut

Numarul imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie a crescut cu aproximativ 15 la suta inainte de eliminarea restrictiilor de pe piata muncii, in 2014, arata cifre oficiale, citate de BBC News online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )