Libnet.ro
UNICEF

05:15

MAREA BRITANIE: David Cameron anunta VINERI noi restrictii pentru imigrantii din Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
MAREA BRITANIE: David Cameron anunta VINERI noi restrictii pentru imigrantii din Uniunea Europeana

David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, va anunta vineri noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana si va pleda pentru un termen de patru ani inainte ca imigrantii sa poata obtine anumite avantaje, precum reducerea impozitelor sau locuinte sociale. continuă pe România Liberă

Premierul britanic va anunta noi restrictii pentru imigrantii din UE

Premierul britanic David Cameron, aflat sub presiunea curentului eurofob din Marea Britanie, urmeaza sa anunte noi masuri pentru a limita accesul la indemnizatii sociale al imigrantilor care provin din Uniunea Europeana, relateaza Mediafax , care.

David Cameron: Planul privind imigratia necesita modificarea Tratatelor UE

David Cameron, premierul britanic, a declarat vineri ca planul sau destinat limitarii afluxului de imigranti din Uniunea Europeana in Marea Britanie va necesita modificarea Tratatelor europene, relateaza Mediafax , care citeaza AFP.

Isterie de Black Friday, in SUA si Marea Britanie: Milioane de oameni s-au imbulzit in magazine pentru a prinde marile reduceri (VIDEO)

Isteria Black Friday a incins spiritele in orase din Statele Unite si Marea Britanie, in fata magazinelor care ofera reduceri. La Londra, mii de oameni s-au imbulzit de la primele ore pentru a prinde produsele la.

'Castelul de carti' al lui Putin incepe sa se prabuseasca: Extinderea gazoductului Nord Stream spre Marea Britanie a fost blocata

Extinderea gazoductului Nord Stream, care traverseaza Marea Baltica din Rusia pana in Germania si la care grupul rus Gazprom detine 51% din actiuni, spre Olanda si Marea Britanie a fost oprita, in urma divergentelor dintre Londra si Moscova cu privire.

Semnale CLARE ca Marea Britanie vrea sa o rupa cu UE: Vom SUPRAVIETUI fara ei

Uniunea Europeana va supravietui daca Marea Britanie va iesi din componenta sa, dar se va dizolva daca va decide sa plece Franta, a declarat presedintele in exercitiu al Consiliului European, Herman Van.

Numarul imigrantilor romani in Marea Britanie a crescut intr-un an cu aproape 500%

Marea Britanie se confrunta cu o crestere semnificativa a imigratiei, numai numarul romanilor crescand in perioada septembrie 2013 - septembrie 2014 cu 103. 900, ceea ce inseamna procentual o crestere de 468% fata de aceeasi perioada anterioara, relateaza AFP citand datele oficiale publicate joi de Oficiul National de Statistica al Marii Britanii.

Numarul imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie a crescut semnificativ

Numarul romanilor si bulgarilor care au sosit in Marea Britanie in perioada iunie 2013-iunie 2014 a crescut semnificativ fata de anul anterior, contribuind la cresterea migratiei nete in aceasta tara,.

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie: transporta droguri de 10 mil. euro

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul de stiri britanic EADT24, scrie Mediafax .

Sofer roman care transporta cocaina in valoare de 10 milioane de euro, arestat in Marea Britanie

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza site-ul .

Un sofer roman a fost arestat in Marea Britanie pentru ca transporta cocaina in camionul cu brazi de Craciun

Un sofer roman care transporta brazi de Craciun din Olanda in Marea Britanie a fost arestat dupa ce in camion a fost gasit un pachet de cocaina cu valoarea de piata de 10 milioane de euro, relateaza Medaifax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )