Libnet.ro
UNICEF

21:00

UE si Marea Britanie incep de luni primele negocieri pe fond pe tema Brexit

Hotnews Hotnews,
 UE si Marea Britanie incep de luni primele negocieri pe fond pe tema Brexit

Negociatorii europeni spera sa obtina mai multe detalii cu privire la intentiile inca neclare ale Guvernului britanic luni dimineata, la Bruxelles, la reluarea negocierilor cu privire la Brexit, relateaza Reuters, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

UE poarta incepand de luni primele negocieri pe fond cu Londra pe tema Brexitului

Negociatorii europeni spera sa obtina mai multe detalii cu privire la intentiile inca neclare ale Guvernului britanic luni dimineata, la Bruxelles, la reluarea negocierilor cu privire la Brexit, relateaza Reuters.

UE poarta, incepand de luni, primele negocieri pe fond cu Londra pe tema Brexitului

Negociatorii europeni spera sa obtina mai multe detalii cu privire la intentiile inca neclare ale guvernului britanic luni dimineata, la Bruxelles, la reluarea negocierilor cu privire la Brexit, relateaza Reuters.

Marea Britanie va incerca sa creasca pedepsele pentru atacurile cu acid

Marea Britanie va cauta pedepse mai dure pentru persoanele care ataca pe altii folosind acidul, a declarat, duminica, ministrul de interne Amber Rudd, dupa ce in ultimele luni a avut loc o serie de atacuri cu substante corozive la Londra, relateaza Reuters.

Donald Trump i-ar fi cerut Theresei May sa ii aranjeze o primire calduroasa din partea oamenilor si a presei in Marea Britanie

Presedintele SUA, Donald Trump, i-ar fi cerut premierului britanic Theresa May sa ii aranjeze o primire buna in Marea Britanie, pentru ca in ultima vreme nu a fost prea bine prezentat in Regat, potrivit unui dialog dintre cei doi lideri la recentul summit G20 redat deThe Sun, duminica.

Fostul premier britanic Tony Blair: Liderii europeni sunt dispusi la un compromis cu Marea Britanie privind libertatea de miscare

Fostul premier britanic Tony Blair a precizat, sambata, ca liderii Uniunii Europene sunt dispusi sa schimbe regulile blocului comunitar privind libertatea de miscare pentru lucratori, ceea ce ar crea o oportunitate pentru Marea Britanie sa evite un Brexit dur.

Marea Britanie recunoaste pentru prima oara in scris ca trebuie sa plateasca la iesirea din UE

Marea Britanie a recunoscut pentru prima oara, in scris, ca va trebui sa plateasca la iesirea din Uniunea Europeana UE), in incercarea de a tempera o disputa legata de asa-numita factura a Brexit-ului, transmite Bloomberg.

Marea Britanie a acceptat pentru prima data ca va trebui sa plateasca un proiect de lege Brexit catre UE

Marea Britanie a recunoscut pentru prima data ca va trebui sa plateasca un proiect de lege Uniunii Europene pentru a-si achita obligatiile financiare atunci cand pleaca. Bloomberg si Financial Times au raportat ca Ministrul Brexit, Joyce Anelay, a declarat ca guvernul va colabora cu Uniunea Europeana pentru a stabili o reglementare corecta a drepturilor si obligatiilor Regatului Unit ca stat membru care pleaca.

ESMA: UE sa fie vigilenta la posibile transferuri formale ale firmelor de investitii din Marea Britanie in Europa

Autoritatile nationale de reglementare din Europa ar trebui sa fie vigilente la posibilele transferuri formale ale firmelor de investitii din Marea Britanie in Europa, dupa Brexit, se arata in recomandari publicate ieri de Autoritatea Europeana pentru Valori Mobiliare si Piete ESMA), transmite Reuters, conform News. ro.

Marea Britanie nu va plati niciun ban mai mult decat este necesar pentru iesirea din UE

Ministrul pentru Brexit, Steve Baker, a declarat ca Marea Britanie nu va plati Uniunii Europene niciun ban mai mult decat are nevoie ca parte a acordului,potrivit PressTV. UE a cerut zeci de miliarde de euro Angliei ca parte a proiectului de lege Brexit, inainte ca Bruxelles sa inceapa discutiile vizand un acord de liber schimb cu Londra.

Familia regala a Spaniei, intr-o vizita oficiala in Marea Britanie. Regele Felipe VI, despre Gibraltar: Sper ca vom gasi solutia acceptabila pentru toti

Familia regala a Spaniei se afla intr-o vizita oficiala de trei zile in Marea Britanie, unde au fost intampinati de Regina Elisabeta a II-a, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )