Libnet.ro
UNICEF

18:00

Donald Trump i-ar fi cerut Theresei May sa ii aranjeze o primire calduroasa din partea oamenilor si a presei in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump i-ar fi cerut Theresei May sa ii aranjeze o primire calduroasa din partea oamenilor si a presei in Marea Britanie

Presedintele SUA, Donald Trump, i-ar fi cerut premierului britanic Theresa May sa ii aranjeze o primire buna in Marea Britanie, pentru ca in ultima vreme nu a fost prea bine prezentat in Regat, potrivit unui dialog dintre cei doi lideri la recentul summit G20 redat deThe Sun, duminica. continuă pe Hotnews

Donald Trump participa la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Frantei

ACTUALIZARE 12:13 Ziua Nationala a Frantei a inceput cu o parada militara pe Champs-Elysees, privita din tribuna oficiala de catre Trump Festivitatile de Ziua Nationala a Frantei au inceput in jurul orei locale 10. 10 ora Romaniei), imediat dupa sosirea presedintelui Emmanuel Macron, care a salutat trupele franceze si americane de pe Champs-Elysees, in timp ce Donald Trump privea protocolul din tribuna oficiala, alaturi de sotia sa, Melania Trump. *ACTUALIZARE 08:57 Trump saluta alaturi de Macron, la Elysee, relatia care nu poate fi rupta intre SUA si Franta *Armistitiul din Siria dovedeste utilitatea dialogului cu Rusia, sustine presedintele Trump *Donald Trump: S-ar putea intampla ceva legat de acordul de la Paris *ACTUALIZARE 08:35 Trump, primit oficial de Macron la Invalides .

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea lui Donald Trump Jr. cu avocata rusa

Cel putin 8 persoane ar fi participat la intalnirea fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , si a ginereului presedintelui american, Jared Kushner, cu avocata rusa Natalia Veselnitkaia, la Trump Tower, in iunie 2016, potrivit CNN.

Donald Trump s-ar putea razgandi in privinta acordului climatic de la Paris

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat optimist in privinta faptului ca omologul sau american, Donald Trump, s-ar putea razgandi in privinta acordului de la Paris privind schimbarile climatice. Trump mi-a spus ca va incerca sa gaseasca o solutie in lunile urmatoare, a afirmat Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu liderul de la Casa Alba, potrivit Reuters.

Emmanuel Macron: Donald Trump s-ar putea razgandi in privinta acordului climatic de la Paris

Presedintele francez Emmanuel Macron s-a declarat optimist in privinta faptului ca omologul sau american, Donald Trump, s-ar putea razgandi in privinta acordului de la Paris privind schimbarile climatice. Trump mi-a spus ca va incerca sa gaseasca o solutie in lunile urmatoare, a afirmat Emmanuel Macron, dupa intalnirea cu liderul de la Casa Alba, scrie Reuters, citand Le Journal du Dimanche.

Presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite ii cere lui Donald Trump Jr. sa depuna marturie in fata Congresului

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Statele Unite, ii cere fiului cel mare al lui Donald Trump, Donald Trump Jr. , sa depuna marturie in legatura cu intalnirea cu o avocata rusa, relateaza Reuters.

VIDEO Donald Trump catre Brigitte Macron: Esti intr-o forma atat de buna!

Donald Trump, criticat adesea pentru comentariile sexiste, i-a spus joi lui Brigitte Maron, sotia omologului sau francez: Esti intr-o forma atat de buna! Trump, aflat in vizita in Franta, s-a intalnit joi cu Emmanuel Macron, cei doi presedinti fiind insotiti de sotii: Melania Trump si Brigitte Macron.

Presedintele SUA, Donald Trump, despre discutiile fiului sau cu avocatul rus: Nu am stiu despre aceasta intalnire, dar cred ca multi ar fi procedat la fel

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, miercuri, pentru Reuters, ca nu il considera vinovat pe fiul sau Donald Trump Jr. pentru ca s-a intalnit cu un avocat rus in timpul campaniei prezidentiale din 2016 si ca nu avea cunostinta de aceasta intrevedere pana acum cateva zile.

Donald Trump se prabuseste: sondaj devastator, dupa doar sase luni de mandat

Dupa aproape sase luni de mandat, popularitatea presedintelui american Donald Trump a scazut la 36%, fata de 42% in aprilie, potrivit unui nou sondaj Washington Post-ABCNews dat publicitatii.

Sondaj: La sase luni de la investirea ca presedinte al Statelor Unite, popularitatea lui Donald Trump continua sa scada

La sase luni de la investire, popularitatea presedintelui american Donald Trump a scazut la 36%, fata de 42% in luna aprilie.

Donald Trump si-a angajat un avocat pentru investigatiile legate de interventia Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat sambata ca avocatul Ty Cobb va fi consilier special pentru a se ocupa de raspunsul Casei Albe cu privire la investigatiile legate de ingerinta Rusiei in alegerile din Statele Unite .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2176 seconds )