Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie, pe lista neagra: romanii din Anglia nu mai pot sa intre in Romania

Playtech Playtech,
Marea Britanie, pe lista neagra: romanii din Anglia nu mai pot sa intre in Romania

Marea Britanie se afla intr-o situatie foarte dificila, la cateva zile dupa ce au fost identificate peste 1000 de cazuri cu o noua tulpina de coronavirus, diferita de cea intalnita la. continuă pe Playtech

Raed Arafat, despre o eventuala blocare a zborurilor cu Marea Britanie: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie - UPDATE

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminica, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil ca Romania sa ia decizia daca va bloca sau nu zborurile cu Regatul Unit, dupa ce mai multe state au facut deja acest lucru.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

Primul pacient din Italia infectat cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie

Italia are un pacient confirmat cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, considerata a fi cu 70% mai contagioasa decat infectia cu coronavirus intalnita pana acum.

Romania suspenda zborurile dinspre si inspre Marea Britanie

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a hotarat suspendarea zborurilor spre si dinspre Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din si catre Romania, pentru toate aeroporturile din Romania, pe o perioada de 14 zile, incepand cu data de 21 decembrie, ora 19. De asemenea CNSU a introdus Regatul Unit pe lista tarilor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Raed Arafat, despre o eventuala blocare a zborurilor cu Marea Britanie: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie Statele europene blocheaza zborurile cu Regatul UnitNoua varianta a coronavirusului din Anglia ar putea fi cu pana la 70% mai transmisibila.

ARAFAT, DESPRE IMPUNEREA UNOR RESTRICTII DUPA NOUA TULPINA COVID DIN ANGLIA: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, astazi, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit, relateaza Hotnews.

Raed Arafat, despre impunerea unor eventuale restrictii dupa noua tulpina a coronavirusului din Anglia: Azi sau maine este posibil sa luam o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminica, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus in Anglia, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din Marea Britanie in Romania, in contextul in care tot mai multe state blocheaza zborurile cu Regatul Unit.

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty.

CNSU: Se suspenda zborurile din si catre Marea Britanie si Irlanda pentru 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, astazi, suspendarea zborurilor din si catre Marea Britanie si Irlanda de Nord, pentru o perioada de 14 zile, precum si introducerea celor doua tari pe lista statelor pentru care se instituie carantina asupra persoanelor care sosesc in Romania, conform Agerpres.

Arafat, despre blocarea zborurilor din Marea Britanie: Astazi sau maine vom lua o decizie

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit, ca astazi sau luni este posibil sa fie anuntate noi reguli pentru romanii care vin din aceasta tara. Olanda si Belgia au anuntat deja ca blocheaza zborurile dinspre Marea Britanie.

Ultima ora: Romania suspenda zborurile spre si dinspre Marea Britanie. Carantina pentru cei care vin din Marea Britanie

Romania a blocat zborurile cu Marea Britanie dupa identificarea unei noi tulpini de coronavirus care circula in Regatul Unit. Conform expertilor noua varianta a coronavirusului este mult mai contagioasa, dar inca nu se stie daca formele de COVID-19 pe care le provoaca sunt mai grave.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )