Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie pierde pasaportul pentru banci, daca iese din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie pierde pasaportul pentru banci, daca iese din UE

Lucrurile nu trebuie simplificate, pentru ca nu se poate face atata zarva doar pentru atragerea atentiei, este de parere Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, despre Brexit: Nu o sa iasa Marea Britanie din UE pentru nimic in lume

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana in contextul referendumului de joi. David Cameron a jucat o carte, care ii va iesi. Nu va fi .

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE.

Marea Britanie a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana: BBC: E oficial, tabara Brexit a castigat referendumul.Lira sterlina se prabuseste la cel mai mic nivel din 1985. Voci din Franta si Olanda cer referendum si in aceste tari

Joi a avut loc in Marea Britanie referendumul decisiv pentru soarta tarii, dar si pentru soarta UE: britanicii voteaza daca raman sau nu in UE. Pe buletinele de vot, cetatenii britanici trebuie sa raspunda la intrebarea: Ar trebui ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana sau sa paraseasca UE?. Primul ranspuns pentru care pot opta britanicii este sa ramana in UE, iar cel de al doilea sa paraseasca UE. Ultimul sondaj arata un avans de doua puncte 51% fata de 49%) al taberei IN. ---------------------Ora 08. 40 Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a declarat ca UE este bine pregatita pentru rezultatul referendumului din Marea Britanie, dar ca regreta deciziaOra 08. 35 Liderul extremei dreapte franceze Marine Le Pen cere referendum si in Franta privind ramanerea in Uniunea EuropeanaOra 08. 30 Zi trista pentru UE si Marea Britanie - ministrul de Externe german Ora 08. 05 - E oficial: Marea Britanie a votat iesirea din UE. LEAVE- 16 835 512 voturi, REMAIN 15 692 093 voturi BBC)Ora 8. 02Scotia s-a exprimat clar ca isi vede viitorul ca parte a UE, a spus premierul scotianOra 07. 50 BBC anticipeaza ca scorul va fi 52%-48% in favoarea Brexit. In Scotia si Irlanda de Nord s-a votat insa pentru ramanerea in UE Ora 07. 48 Liderul formatiunii olandeze anti-imigratiei Partidul pentru Libertate, Geert Wilders, a cerut un referendum si in Olanda privind apartenenta la UE Ora 07. 000 voturi, LEAVE - 15. 000 voturi, dupa numararea a peste 90% din voturi - ITV Ora 07. 20 Deocamdata, tacere in Downing Street, in asteptarea aparitiei premierului David Cameron Ora 07. 10 Irlanda de Nord a votat pentru ramanerea in UE 55,7%) fata de 44,3% in favaoarea iesirii din blocul comunitar Ora 06. 50 Reuniune de urgenta a Parlamentului European. Presedintele legislativului European va tine o conferinta de presa la ora 08. 00 GMT Ora 06. 30 Prezenta la vot a fost de 72%, cea mai mare rata de participare din anul 1992 Ora 06. 20 Locuitorii din Tara Galilor au votat sa paraseasca Uniunea Europeana, desi in Cardiff tabara care sustine ramanerea in UE a castigat.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

BREXIT. Ce-i ingrijoreaza de fapt pe romanii care muncesc in Marea Britanie

Romanii care muncesc si traiesc in Regatul Unit privesc cu ingrijorare ziua de 23 iunie, cand Marea Britanie va decide daca mai vrea sa ramana in UE sau alege sa iasa. Se gandesc la taxe, la libera circulatie, dar si la impactul asupra pietei muncii. Multi dintre ei sustin ca sunt pregatiti sa se intoarca in tara.

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

The Times: Imigranti ilegali au patruns in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Ioan Mircea Pascu: Romania a devenit o tinta pentru Marea Britanie *Scandalul pasapoartelor romanesti false - un razboi hibrid, apreciaza europarlamentarul Migranti ilegali din Rusia, Ucraina si alte state si-au cumparat dreptul sa traiasca in Marea Britanie folosind documente false, produse de o retea infractionala internationala, potrivit unei investigatii The Times. Conform publicatiei, banda incasa 1. 000 de lire de sterline pentru furnizarea unui pasaport romanesc, care ii permitea cumparatorului sa lucreze in orice stat membru UE.

Cand vom sti rezulatele votului de la referendumul din Marea Britanie

Pietele financiare sunt pe muchie de cutit inaintea referendumului de joi din Marea Britanie in cadrul caruia se va vota pentru iesirea sau ramanerea tarii in Uniunea Europeana. In comparatie cu un scrutin obisnuit, investitorii vor avea de asteptat.

Brexit. Cum s-a ajuns la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta tarii la Uniunea Europeana

Intreaga lume este cu ochii pe Marea Britanie, unde, astazi, 23 iunie, populatia este chemata la urne pentru a se pronunta cu privire la apartenenta tarii la Uniunea Europeana, rezultatul referendumului putand sa schimbe nu numai soarta Regatului Unit, ci a intregii Europe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )