Libnet.ro
UNICEF

08:30

The Times: Imigranti ilegali au patruns in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
The Times: Imigranti ilegali au patruns in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Ioan Mircea Pascu: Romania a devenit o tinta pentru Marea Britanie *Scandalul pasapoartelor romanesti false - un razboi hibrid, apreciaza europarlamentarul Migranti ilegali din Rusia, Ucraina si alte state si-au cumparat dreptul sa traiasca in Marea Britanie folosind documente false, produse de o retea infractionala internationala, potrivit unei investigatii The Times. Conform publicatiei, banda incasa 1. 000 de lire de sterline pentru furnizarea unui pasaport romanesc, care ii permitea cumparatorului sa lucreze in orice stat membru UE. continuă pe Ziarul Bursa

The Times: Mii de imigranti ilegali au intrat in Marea Britanie, folosind pasapoarte romanesti false

O retea infractionala internationala a permis intrarea a mii de imigranti ilegali, din Rusia, Ucraina si Europa de Est, in Marea Britanie, folosind pasapoare romanesti false, arata o ancheta jurnalistica a The Times.

Calin Popescu-Tariceanu: Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in Uniunea Europeana

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat ca Marea Britanie ar trebui sa isi pastreze locul in cadrul constructiei europene, potrivit Agerpres. Mi-as dori ca Marea.

Cine a inlocuit-o pe Miss Marea Britanie, dupa ce i-a fost retrasa coroana din cauza unei scene de sex la TV: Noi ar trebui sa fim modele demne de urmat

Noua Miss Marea Britanie o critica pe predecesoarea ei, care a ramas recent fara titlu dupa ce a facut sex in fata camerelor de filmat in cadrul unui show de televiziune.

Atac rasist la adresa unei romance din Marea Britanie. Ati venit aici si ne-ati furat locurile de munca, banii, stati pe beneficii!

Incident rasist in Marea Britanie. O romanca, proprietara unui magazin, a fost agresata de mai multi nationalisti britanici. Femeia a povestit ca mai multi englezi insotiti de un.

BREXIT. Ce-i ingrijoreaza de fapt pe romanii care muncesc in Marea Britanie

Romanii care muncesc si traiesc in Regatul Unit privesc cu ingrijorare ziua de 23 iunie, cand Marea Britanie va decide daca mai vrea sa ramana in UE sau alege sa iasa. Se gandesc la taxe, la libera circulatie, dar si la impactul asupra pietei muncii. Multi dintre ei sustin ca sunt pregatiti sa se intoarca in tara.

Brexit, un referendum fara valoare in Marea Britanie? Exista o teorie incredibila potrivit careia Brexit nu va avea loc de fapt

Brexit, un termen care va fi tot mai intalnit in aceasta saptamana, pana si dupa mult asteptatul referendum din 23 iunie. Dar, ce se va intampla daca Marea Britanie alege sa iasa din Uniunea Europeana UE)? Jean-Claude Juncker, presedintele Comsiei.

Klaus Iohannis, declaratii cu privire la Brexit: UE este mai puternica cu Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sustine ca Marea Britanie sa ramana in Uniunea Europeana si se declara optimist deoarece ultimele sondaje arata ca s-a reechilibrat din nou in.

A cazut prada tentatiei: Miss Marea Britanie si-a pierdut coroana dupa o partida de sex in cadrul emisiunii Insula Iubirii (FOTO, VIDEO)

Zara Holland, in varsta de 20 de ani, a fost aleasa Miss Marea Britanie. Fercirea nu a durat mult, coroana fiindu-i retrasa dupa ce aceasta a facut sex cu Alex Bowen in cadrul emisiunii.

Basescu: Marea Britanie nu o sa iasa din UE. Nu va fi niciun Brexit. David Cameron a jucat o carte

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca Marea Britanie nu va iesi din Uniunea Europeana pentru ca ar pierde enorm, aratand ca scopul premierului britanic David Cameron a fost de a obtine facilitati sociale din partea UE.

Brexit: Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie daca iese tara din UE (VIDEO)

Romanii care locuiesc in Marea Britanie ar putea fi sever afectati daca aceasta va iesi din Uniunea Europeana. Este posibil ca dupa Brexit studentii romani sa nu mai poata accesa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )