Libnet.ro
UNICEF

15:15

David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA impotriva Statului Islamic: Fiti siguri ca suntem hotarati sa colaboram cu voi pentru a distruge califatul

B1 B1,
David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA impotriva Statului Islamic: Fiti siguri ca suntem hotarati sa colaboram cu voi pentru a distruge califatul

Premierul David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA in lupta impotriva Statului Islamic, potrivit lemonde. fr. Acesta va sustine si un discurs luni in care va insista pe. continuă pe B1

Cameron: Marea Britanie nu se aliniaza cu Iranul

Acordul asupra programului nuclear al Teheranului nu inseamna ca Marea Britanie acum se aliniaza cu Iranul, a declarat, ieri, prim-ministrul britanic David Cameron, intr-un interviu la canalul Al-Arabiya.

Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

Angajatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult din Uniunea Europeana UE) pe parcursul unei saptamani, 41 de ore, in stagnare fata de precedentii doi ani, fiind urmati la mica distanta de Luxemburg, Marea Britanie, Portugalia, Germania si Polonia.

Romanii lucreaza cel mai mult din UE pe parcursul unei saptamani

Romanii au lucrat cel mai mult dintre angajatii din UE anul trecut pe parcursul unei saptamani, 41 de ore. Pe locurile urmatoare s-au clasat muncitorii din Luxemburg 40,9 ore/saptamana), Marea Britanie 40,9.

Scrisoarea unui absolvent al Universitatii Essex, Marea Britanie. Alin Popescu, despre ce l-a marcat in anii de studentie si despre lucrurile cheie intr-un sistem universitar de varf

Alin Popescu a absolvit cu cea mai inalta distinctie First-class honours) Facultatea de Politica Internationala de la Universitatea Essex din Marea Britanie. In urma cu patru ani, trecea peste cel mai dur Bacalaureat din ultimii 20 de ani - primul cu camere video. Astazi, isi finalizeaza masteratul in Negocierea si Medierea Conflictelor in Relatiile Internationale, tot la Essex. Intr-o scrisoare pentru cititorii HotNews. ro, Alin Popescu 23 ani) povesteste care sunt lucrurile cu adevarat importante in sistemul universitar unde si-a petrecut studentia, despre digitalizarea cursurilor si cercetarea din facultate, dar si despre Metodologia Stiintifica si Gandirea Critica. Vezi care sunt planurile unui tanar care si-a facut studiile in strainatate.

Somajul din Marea Britanie, in prima crestere din ultimii doi ani

Rata somajului din Marea Britanie a inregistrat, in perioada martie-mai 2015, prima crestere din ultimii doi ani, anunta Oficiul National de Statistica ONS) de la Londra.

Marea Britanie isi va redeschide ambasada din Teheran

Autoritatile din Marea Britanie au declarat ca spera ca pana la sfarsitul acestui an isi va redeschide ambasada sa din Teheran. Decizia survine dupa recentul acord privind programul nuclear iranian cu cele.

Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel

Dupa cateva saptamani de speculatii pe marginea unor noi iPod-uri, cei de la Apple au lansat un nou iPod Touch cu dotari de iPhone 6. Au trecut multi ani de cand am avut ocazia sa ne jucam cu un nou iPod, dar se pare ca gigantul din Cupertino nu vrea sa renunte complet la aceasta [] Noul iPod Touch este mai mult mai rapid, dar arata la fel Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Valeriu Zgonea: PSD a sprijinit actuala conducere a Parchetelor; oare ce partid a sangerat cel mai mult?

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Valeriu Zgonea, a scris duminica pe Facebook ca PSD a propus si sprijinit actuala conducere a Parchetelor, decizii in urma carora a sangerat cel mai mult.

Marea Britanie a vandut 10% din Lloyds in ultimele cinci luni

Guvernul de la Londra a vandut 10% din creditorul ipotecar Lloyds Banking Group Plc in ultimele cinci luni, reducandu-si detinerea la aceasta institutie la mai putin de 15%.

Cupa Davis: Horia Tecau si Florin Mergea au pierdut punctul pe care ne bazam cel mai mult, 2-1 pentru Slovacia. Halep si Hagi au plecat suparati

Echipa de dublu a Romaniei, formata din Florin Mergea si Horia Tecau, a pierdut neasteptat meciul cu Andrej Martin si Igor Zelenay din Cupa Davis. Slovacia ne conduce cu 2-1 si mai are nevoie de un singur punct.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )