Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marele actor Vladimir Gaitan a fost condus pe ultimul drum de familie si o parte din cei care l-au iubit FOTO

Adevărul Adevărul,
Marele actor Vladimir Gaitan a fost condus pe ultimul drum de familie si o parte din cei care l-au iubit FOTO

Marele actor Vladimir Gaitan a fost condus astazi pe ultimul drum. Sujba de inmorantare a inceput la ora 12. 00, la Biserica Sfantul Gheroghe cel Nou, trupul fiind inmormantat la cimitirul Bellu din Bucuresti. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Primele imagini de la inmormantarea lui Vladimir Gaitan. Cine l-a condus pe ultimul drum FOTO

Avem primele imagini de la inmormantarea actorului Vladimir Gaitan. Aproximativ 50 de persoane l-au insotit, sambata, pe ultimul drum, pe marele actor Vladimir Gaitan. Printre acestia s-au numarat sotia, fiul, precum si fiica actorului. Imagini exclusive de la inmormantarea actorului Vladimir Gaitan. Niciun actor nu l-a insotit pe ultimul drum Vladimir Gaitan a fost inmormantat .

Actorul Vladimir Gaitan a fost inmormantat cu onoruri militare

Marele actor Vladimir Gaitan a fost inmormantat, sambata, pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare, intr-o ceremonie restransa la care au participat familia si colegii din teatru ai celui disparut.

Actorul Vladimir Gaitan va fi inmomantat sambata, la Cimitirul Bellu. Gloria Gaitan: Tata s-a stins din viata acasa, cum a fost ultima sa dorinta

Actorul Vladimir Gaitan a murit acasa, asa cum si-a dorit, iar sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus la la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, joi, la ora 13. 00, a anuntat fiica sa.

Povestea de iubire dintre Vladimir Gaitan si Tunde, femeia care i-a fost alaturi in lupta cu boala. A fost dragoste la prima vedere, iar dupa trei luni s-au casatorit

Celebrul actor Vladimir Gaitan s-a stins din viata in cursul zilei de 10 noiembrie, la varsta de 73 de ani. in urma cu mai bine de 30 de ani, actorul a fost diagnosticat cu o maladie rara, iar cea care i-a stat.

Mesajul emotionant al lui Stefan Banica, in urma mortii lui Vladimir Gaitan. Ce a tinut sa se afle despre marele actor

Stefan Banica Jr. a scris un mesaj cutremurator pe reteaua de socializare cu ocazia mortii actorului Vladimir Gaitan. Cei doi au fost colegi la Teatrul de Comedie si au jucat in mai multe piese, astfel ca evenimentul nefericit la afectat pe Stefan Banica. Stefan Banica, mesaj cutremurator pe pagina de socializare. A plecat dintre noi .

Priveghiul lui Vladimir Gaitan. Cine a venit sa-si ia adio de la marele actor FOTO

Trupul neinsufletit al lui Vladimir Gaitan a fost depus joi, 11 noiembrie, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti.

EXCLUSIV. Fiica lui Vladimir Gaitan, gest cutremurator langa sicriul actorului. Ce a putut sa faca Gloria la biserica

Vladimir Gaitan a fost inmormantat sambata pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu cu onoruri militare, inclusiv trei salve de pistol mitraliera, intrucat marele actor fusese decorat in urma cu aproape doua decenii cu Ordinul National Serviciul Credincios in Grad de Cavaler. Unde a fost ingropat, de fapt, Vladimir Gaitan Funeraliile lui Vladimir Gaitan au .

Marele regret al lui Vladimir Gaitan. Putini stiu ce durere purta actorul in suflet

Dupa trei decenii in care a luptat cu o boala crunta, cancer limfatic, Vladimir Gaitan s-a stins pe 10 noiembrie 2020. A avut, insa, un mare regret. Putini stiu ce durere purta actorul in suflet de ani de zile. Vladimir Gaitan s-a stins cu o mare durere in suflet A fost iubit de sotia sa, .

Ministerul Culturii: Vladimir Gaitan, un actor valoros si inconfundabil. Disparitia sa constituie o grea pierdere pentru viata culturala romaneasca

Ministrul Culturii, Bogdan Gheroghiu, a transmis, miercuri, un mesaj la moartea lui Vladimir Gaitan, in care subliniaza ca acesta a fost un actor valoros si inconfundabil, iar disparitia acestuia constituie.

Unde si cand va fi inmormantat Vladimir Gaitan. Mesajul coplesitor al fiicei marelui actor

Romania apierdut ieri, pe 10 noiembrie, unul din cei mai importanti actori ascenei si filmului. Vladimir Gaitan s-a stins din viata, la varsta de 73 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necrutatoare. S-a stins exact asa cum si-a dort, alaturi de familie, in casa sa. Vladimir Gaitan lasa in urma sa o .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )