Libnet.ro
UNICEF

15:45

Mesajul emotionant al lui Stefan Banica, in urma mortii lui Vladimir Gaitan. Ce a tinut sa se afle despre marele actor

Playtech Playtech,
Mesajul emotionant al lui Stefan Banica, in urma mortii lui Vladimir Gaitan. Ce a tinut sa se afle despre marele actor

Stefan Banica Jr. a scris un mesaj cutremurator pe reteaua de socializare cu ocazia mortii actorului Vladimir Gaitan. Cei doi au fost colegi la Teatrul de Comedie si au jucat in mai multe piese, astfel ca evenimentul nefericit la afectat pe Stefan Banica. Stefan Banica, mesaj cutremurator pe pagina de socializare. A plecat dintre noi . continuă pe Playtech

Lavinia Parva a rupt tacerea! Mesajul pe care l-a transmis vedeta, dupa zvonurile legate de divortul de Stefan Banica Jr

Lavinia Parva a facut primele declaratii despre zvonurile de divort, dupa ce a fost vazuta ca nu mai poarta verigheta. Astfel ca dupa ce au aparut zvonuri legate de o posibila despartire, artista a explicat ce se intampla cu adevarat in casnicia ei. Mesajul pe care l-a transmis vedeta, dupa zvonurile legate de divortul de .

Lavinia Pirva, reactie acida la aflarea zvonurilor despre divort. Vedeta neaga existenta tensiunilor in casnicia cu Stefan Banica

Lavinia Pirva s-a suparat extrem de tare la aflarea zvonurilor ca ar urma sa divorteze de Stefan Banica. Frumoasa bruneta a ironizat situatia, insa declarat ca vestea este complet falsa, iar casnicia ei me.

Adevaratul motiv pentru care sotia lui Stefan Banica a renuntat la verigheta. Lavinia a vrut ca fanii sa afle chiar de la ea

Romanul se pricepe foarte bine la trei lucruri. La politica, fotbal si la barfit. Ati fi uimiti sa vedeti catebarfe pe metrul patrat apar in spatiul public. Doar recent a mai aparut una, in care personajele principale sunt Lavinia Parva si Stefan Banica jr. Zvonurile despre Lavinia Parva si Stefan Banica jr. Exista o recomandare, .

Ce a putut sa-i faca o concurenta lui Stefan Banica pe platourile de filmare de la X Factor. A avut nevoie de o pauza

X Factor vine cu noi momente de tot felul pentru telespectatorii care abia asteptau editii scoase din cutie dupa primele luni ale pandemiei cand multe dintre ele au stat pe bara. Emotiile au cuprins scena in episodul de azi. Ce a reusit sa-i faca o concurenta lui Stefan Banica Jr? Ce i-a facut o concurenta .

Lavinia Pirva, o noua imagine edificatoare. Cum a aparut dupa ce s-a vorbit ca divorteaza de Stefan Banica

Cu toate ca Stefan Banica si Lavinia Pirva par a fi un cuplu fericit, o imagine recenta cu frumoasa bruneta ar putea sa contrazica teoria. Mai exact, sotia cantaretului a iesit in parc, alaturi de fiul ei, in varsta de un an si jumatate, dar fara sa poarte verigheta. Lavinia Pirva, o noua imagine edificatoare .

Stefan Banica Jr. divorteaza de Lavinia Pirva?! Cum a fost surprinsa in Bucuresti: lucrurile par clare

Se prezice unul din divorturile pe care le-a vizualizat toata lumea inca de la inceputul relatiei lor sau e o pura intamplare? Cum a fost surprinsa Lavinia Pirva in Bucuresti si ce detaliu a ridicat atatea semne de intrebare? Stefan Banica Jr si Lavinia Pirva, la un pas de divort? Detaliul care a trezit semne .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )